Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нема абер да падне некој денар горивово, а на берзава како пред последново покачувањево да се стабилизираа цениве 90/95 барел
Цитат: kire95 на 21 Октомври 2022, 17:00:10 pmНема абер да падне некој денар горивово, а на берзава како пред последново покачувањево да се стабилизираа цениве 90/95 барелAbe debeliot vizioner, znase deka ke se ka4i.Него вчера како ме заболе 5.800 денара резервоар.
Коа не си ставаш за 1000 кој ти е крив. Одиш по паметот на дебелиот да те краде.
Јас да сум на место на регулаторна не би ни објавувал цена на горивата, само вредноста на влезните параметри:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па нека си пресмета тој што му е битно или нека иде на пумпа да види колку е горивото, само така ќе сфати како се добива цената.
Денес господарите рке објавија дека цените на горивата остануваат исти.Берзанската цена нњ нафтата .опадна. И просечно и дневно. Доларот исто.Во ист универзум живееме? Или митото е слатко?
Цитат: ialeks на 25 Октомври 2022, 12:20:52 pmДенес господарите рке објавија дека цените на горивата остануваат исти.Берзанската цена нњ нафтата .опадна. И просечно и дневно. Доларот исто.Во ист универзум живееме? Или митото е слатко?Јас не знам каде си гледал...
Не сте интересни повеќе, напротив малку глупички изгледате од страна со тоа се игра некоја игра и слични паметњакович стилови. Само кажвам