Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што мислиш, струјата ќе остане ефтина кога ќе дојде струјата на место на нафта за превоз? Туку, после ќе кукаме како нѝ е скупо и кафе варње, благодарение на тоа што сме го електрифицирале превозот
Кога ја купив колата нафтава беше 40ден. И покрај тоа што ми троши колава над 10 литри ок беше, бензинецон ни со плин не се трпеше. Али ова сега шо е не знам. Со оправки у мозок се натерав дизел да купам од што ми се свиѓаше колата и види што се деси. Малер е изгледа што ќењав толку против дизелот, беља до беља...
Цитат: Chlink на 06 Октомври 2018, 23:33:02 pmКога ја купив колата нафтава беше 40ден. И покрај тоа што ми троши колава над 10 литри ок беше, бензинецон ни со плин не се трпеше. Али ова сега шо е не знам. Со оправки у мозок се натерав дизел да купам од што ми се свиѓаше колата и види што се деси. Малер е изгледа што ќењав толку против дизелот, беља до беља...Точаче.
Цитат: osmica8 на 08 Октомври 2018, 10:30:30 amЦитат: Chlink на 06 Октомври 2018, 23:33:02 pmКога ја купив колата нафтава беше 40ден. И покрај тоа што ми троши колава над 10 литри ок беше, бензинецон ни со плин не се трпеше. Али ова сега шо е не знам. Со оправки у мозок се натерав дизел да купам од што ми се свиѓаше колата и види што се деси. Малер е изгледа што ќењав толку против дизелот, беља до беља...Точаче.Со жена ми одам на работа. Па и 90% на други места. Треба 2 точачиња, инвестиција е. Сигурно околу 1000евриќи. Со тие пари количево пиц пец ќе го стегнам. А и ми имаа украдено едно 5 точаци, не ми се дава пари на тоа.