Автор Тема: Која е максималната брзина која сте ја возеле или со која ве возеле ?  (Прочитано 58466 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Знам дека се лизга, поготово на мокро...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
комшијава мој од зимоска на кашаст снег се лизна како пешак и прееба кукот и коленото... човекот уште е со штаки... 9 месеци поминаа од тогаш... ама збореше нешто тужби ово оно, а јас му реков дека џабе ке прави тужби, кого ке тужи? државата? власта? неможе да добие против нив... џабе му е...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
165 секое сабајле кај Југодрво, накај работа  ;D

Цело време мислев дека во централната работиш. Или си праиш крукче за добро утро? :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
drugarce pred nekoj den na vrnezite zamalce ke sksese glava na pesackii  ;D  ... Izgleda za podolgo da  izdrzi farbanoto kolicinski podebel cel sloj nanesuvaat, koj sto e cista boja i lizga. Prethodno bese potenok slojot na bojata i asfaltot ne dozvoluvase prolizguvanje. Inaku treba da e nekoja gumirana boja so staklena perla za refleksija...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
drugarce pred nekoj den na vrnezite zamalce ke sksese glava na pesackii  ;D  ... Izgleda za podolgo da  izdrzi farbanoto kolicinski podebel cel sloj nanesuvaat, koj sto e cista boja i lizga. Prethodno bese potenok slojot na bojata i asfaltot ne dozvoluvase prolizguvanje. Inaku treba da e nekoja gumirana boja so staklena perla za refleksija...

Битен момент во државава- ТРЕБА ДА Е...

Па ти луд ли си, тоа пари кошта! Подобро народ нека се испоутепа и нека си брцнат (тие што си брцаат) по некоја паричка во џеб, отколку да стават од таа убавата боја и да биде како што треба.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Na JP "Ulici i patista", treba da im se pratat linkovi od nekoi temi na forumov... Najseriozno.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
Се сеќавате дека порано кога ќе поминевте со колата по тазе фарбана зебра...и ако се испрска колата со години стоеја бели дамки :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
znaJat oni si ima standardi, no zosto bi frlale tolku mnogu pari ko mozat da sigi podelat onaka bratski  :-\
No poseriozno e ako pri kocenje lizga i gumata na pesacki, treba da se proveri nekako...   ::)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Не можам да го најдам видеото што го снимаше Шмит кога се враќавме од Крива Паланка.

Еве го:

Најтрагично е што неможеше да ја стаса Маздата која е погонувана на алтернативно гориво со цена дупло пониска од дизелот ;D

настрана фактот што има 30 коња и дупло Nm повеќе..

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Njtragicno e sto nie ne ni probavme da ja stasame mazdata posto si vozese po krajna desna lenta a pred nas imashe koli! Koga trgnavme da ja stasuvame veke bese 200 metra napred i ja stasavme no toa ne se gleda na klipot ane e ni vazno!

Plus, ne e postiran surov pod difolt tuku Daniel miksal taka da voopsto ne e onaka kako izgleda!

A najtragicno od se e sto ti kopas nazad pa probas da izvadis nesto za da me rcnes, iako ne e momnetalno tema na razgovor!

Fala ti iskreno, duri i jas go zaboraviv klipot!

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
како возач
Audi A6 2.5 tdi 260km/h, Битола-Прилеп, колата има модификации незнам точно што.
Peugeot 405 1.9 TD преку 210(толку е максимумот на километражот, замина под последното цртиче) колата има поголема турбина, модификации на бошот и симната декла.
Zastava 750 127km/h колата е буквално празна(нема седишта само возачкото, фарови штопови буквално ништо нема на неа спремна е за фарбање) мерено со гпс бидејки не работи километражот, страшно искуство мислев ке се распадни.
Fiat Tempra 1.6 200km/h ама не му вервам ни јас на километражот :D

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Zastava 750 127km/h колата е буквално празна(нема седишта само возачкото, фарови штопови буквално ништо нема на неа спремна е за фарбање) мерено со гпс бидејки не работи километражот, страшно искуство мислев ке се распадни.

Ova so zastavava 750 stvarno e strasno iskustvo, pogotovo, ne spustena, neispitana, auuuuuuuu

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Кога се враќавме од маврово Гетцот се надмина себе и отиде до 190 км/х. Претходно на истата делница не мрдало појше од 180, па и да го тепаш, дури и на удолници пак нејќело да мрдне појше од 180. Ми падна многу чудно, знаејќи дека на колата нема ништо сменето освен уљето, преминав од Шел на Елф, могуќе ли е да е тоа. Дури мислам дека можеше и уште малку да иде, ама морав да кочам.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Сеа јесда ти не се враќаше назад со мене, ама имав друг сведок у кола. Иначе возевме ја, зеро, хгт и казан со таа брзина и на претпоследната патарина нешто се подздражав и немаше сврха после тоа да ги бркам за да ги стигнам.