Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Kikac на 10 Март 2014, 02:31:35 amКако возачСо мерцедесот 170 на гостивар тетовоСо алфата 140 по алумина на зелено кај студентски ГоцеВозенСтариот со алфата на враќање од викендица на гостивар тетово, до кај што е гравирана, односно 240 и г**но ми смрзна тогашСо хонда цивик старата 98ма в-тек чипувано машинче(не ми текнува дали беше 1.5 или 1.6, хондаши нека се изјаснат) околу 200 од кај влајко до семафорите после обединети160 од семафорите старт до олимпико 1.6вти 160 коња од фабрика,а оваа што ја збориш најверојатно 180+ зошто тешко од влајко до семафорите 200 да дигне
Како возачСо мерцедесот 170 на гостивар тетовоСо алфата 140 по алумина на зелено кај студентски ГоцеВозенСтариот со алфата на враќање од викендица на гостивар тетово, до кај што е гравирана, односно 240 и г**но ми смрзна тогашСо хонда цивик старата 98ма в-тек чипувано машинче(не ми текнува дали беше 1.5 или 1.6, хондаши нека се изјаснат) околу 200 од кај влајко до семафорите после обединети