Автор Тема: Која е максималната брзина која сте ја возеле или со која ве возеле ?  (Прочитано 58358 пати)

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
Што е толку страшно со Пунтовциве прочитав уште 1 пост исто мн било страшно.
Таткоми да не ми казеше дека вози 170 немаше ни да знам ни се тресе ни нишо :/ 
Па можеби тоа било пунто со 200.000км по пат не рамен со никакви амортизери и никакви гуми...
Се имам возено за Битола со Форд Ескорд 1.8 Добар со 180.000 сочуван и крена човеков 120 и колава почна да се треси целата забегуваше па да слушнеше каков звук вадеше санки трактор на удолница со вкрај гас !!!

Moeto punto ima zdravi amortizeri, spushteno 40mm so novi pravi bandazi i novi toyo t1r gumi go vozev i na udolnica koa mi pokaza 200 nemase tresenje, tropanje krckanje nisto od toa, strasnoto e sto imas vpecatok deka ke poletas
што пунто имаш ?? И претставено ти е во возила на членови ??? ако не претставиго !!!

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
На моето пунто до 165 - 170 не е воопшто страшно, го имам сега 185 возено и да, почнува да се слуша ветрот, но на автопат 160 воопшто не е проблем.

I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
На моето пунто до 165 - 170 не е воопшто страшно, го имам сега 185 возено и да, почнува да се слуша ветрот, но на автопат 160 воопшто не е проблем.

Се имам возено со пунто 2 1.9 јтд со 180 на автопат рамен и ништо чудно не се случува се чуствував како со 80 да сум се возел и потоа човеков ми вика гледај колку возиме кога гледам :O

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
го прашував gorgasmatron за пунтото...

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 180
  • i am the way
Па можеби тоа било пунто со 200.000км по пат не рамен со никакви амортизери и никакви гуми...
Се имам возено за Битола со Форд Ескорд 1.8 Добар со 180.000 сочуван и крена човеков 120 и колава почна да се треси целата забегуваше па да слушнеше каков звук вадеше санки трактор на удолница со вкрај гас !!!

Moeto punto ima zdravi amortizeri, spushteno 40mm so novi pravi bandazi i novi toyo t1r gumi go vozev i na udolnica koa mi pokaza 200 nemase tresenje, tropanje krckanje nisto od toa, strasnoto e sto imas vpecatok deka ke poletas
што пунто имаш ?? И претставено ти е во возила на членови ??? ако не претставиго !!!

kaj i da e za den dva ke go vidis puntoto vo temata za prodavanje

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **

kaj i da e za den dva ke go vidis puntoto vo temata za prodavanje
Што пунто е 1,2,3 кој мотор ??? Во иднина ќе купувам !!!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Прво, оф-топик сте, второ, постојат приватни пораки за вакви муабети.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ама ги сецна зеро,престанување ОДМА..

Ахахахахах..:D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
Почит спрема класниот. :)
Сузуки Свифт 1.3

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Последно менување: 05 Мај 2012, 03:13:38 am zippo »

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 180
  • i am the way
Прво, оф-топик сте, второ, постојат приватни пораки за вакви муабети.

ke dobies ping of death :)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
највише 200 сум возел Audi A4 2.0 TDI,од Београд накај Ниш.Ќе идев и јаче ама почнаа нешто да мрсат муда у кола и толку беше.А друг што ме возел,у постар Mercedes 280 S класа,незнам точна ознака,ама унутра покомотна кола немам видено,брзина 220,од Куманово накај Скопје

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Ги имам возено
Комбето 100ка
Скутерот 125км/ч на километража а реално околу 120км/ч
Томосот 80км/ч (на мало удолниче) али од тогаш кога го крена толку моторчето како да попушти и од тогаш не оди повеќе од 65м/ч

Ме имаат возено
Комбето 135км/ч
Тико 1.0 150км/ч (али атмосверата беше како во авион)
Audi Q7 200км/ч
Форд Мондео 180км/ч
Пасат 190км/ч
....