Автор Тема: Која е максималната брзина која сте ја возеле или со која ве возеле ?  (Прочитано 58457 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Фиестата 0 170km/h отприлика коа идевме накај Демир Капија ја стиснав...максимум и давам уште 5-10 km/h да качи ама изглеа ќе и треба малце време, теба да проверам :S До 170 без мака и доста брзо ги качува не се мачи незнам колку да ја чекам 20 минути за да дигне толку..
а со 407 210km/h - ме возеа толку, уствари татко ми ме возеше де :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Денес 4-та 7200 вртежи на обиколница - преку 180 ;D Малку да се освежи моторчето :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен passanger

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 431
  • [O__o]===[][]===[o__O]
200 km ramno so moeto si bmw pojke ne idese inace so drugi do kaj 170 nisto poveke
Сите шмркаат , никој не е настинат ?!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
250 S class. Возев.
300+ XJ220. Ме возеа.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
Иронично ама јас најбрзо имам возено во автошколата таму од третиот ден редовно накај полигон си цепав 140 :D

А откако положив ништо повеќе од 120 со кадетот. Макар и тоа ретко. 100 ми е најдобро.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
250 S class. Возев.
300+ XJ220. Ме возеа.

Кај најде икс џеј 220 жити се?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Интересно, браво.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Астрата моја сум ја возел 200 а најбрза вожња татко ми со BMW 330 xi 250 и не иде више. Со мотор сум возел 220-30.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
поголемиот дел од BMW-ињата се лимитирани на 250km/h, гледав пред некој ден, еден со ремапиран ED30, си играше цупала со bmw 535d на автопат ...

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Знам дека се лимитирани, интересно беше тоа што беше некаква си презентација и имаше дечко од БМВ со нас во кола. До кај 170-80 збореше ова има тоа има вака така после само си се намести на седиштето убаво и не отвори уста хаха.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
Најбрзо што сум возел е 200km/h со фиат уно турбо ;D а ме имат возено со 210-220 во е-класа :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
Знам дека се лимитирани, интересно беше тоа што беше некаква си презентација и имаше дечко од БМВ со нас во кола. До кај 170-80 збореше ова има тоа има вака така после само си се намести на седиштето убаво и не отвори уста хаха.

Taка е тоа, откако ке се достигне некоја поголема брзина, сите молчат ....

Се забележав себеси како го правам истото кога ме возеше S16 и Networx мислам дека беше ...
Јебига, фаќа више страФ кога возиш 160-170-180 низ град...

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Тоа да, јас искрено не се возам со секој брзо зашто има секакви будали буквално. Но кога ќе видиш па и попаметно е да ќутиш зашто на такви брзини потребна е концентрација која не е иста со таа на 100-120.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Нов рекорд со томосот возев повеќе од 90км/ч..слагав од Крушино (иначе тоа ти е нешто како водно) и мноогу тресеше воланот, пукна сијаличето од штопот а сијалицата во фарот се запали :S ама сега како да го продував и оди нешто повеќе, едноставно сега лета.. ова беше сабајлево крај 12... му ги менив сијаличињата и се си е како предходно...