Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 330
Ако некој знае да го прочита датумот на производство молам нека сподели. За да нема теории на заговор и забуни ќе кажам отпосле кога е произведена колата. Значи, чисто за моја информација сакам да знам кога бил произведен акумулаторот и колку стар т.е нов ставиле во ново возило.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еве го мојот, извинете со прашина е, VW ретко се отвара хауба. Изгледа дека кај мене и кај Додо е АГМ затоа што е дизел, а кај Дибидус дека бензин не е, или пак јас не можам да најдам кај пишува.Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk
Дибидус е прв газда, мислам у 2013 го има купено
Уште се возат сите акумулатори постирани погоре, не гледам кај пиша Дибидус дека го сменил
Цитат: MAPJAH на 14 Декември 2017, 16:47:48 pmДибидус е прв газда, мислам у 2013 го има купеноFabrickiot OEM izdrzal 3 godini. Kaj se prikaznite za 8 godini.
@ogledalo Фала ти за просветлувањето. 37 недела во 2013 му доаѓа прва недела во Октомври 2013. Датум на производство Декември 2013. Not bad. 2 месеци разлика, таман додека да стигне од Шпанија.