Гласање

Која марка на акумулатори се најдобри според вас?

Exide
141 (42.6%)
Black Horse
32 (9.7%)
Vesna
22 (6.6%)
Topla
63 (19%)
било кој...
73 (22.1%)

Вкупно гласови: 330

Автор Тема: Предлог за акумулатор  (Прочитано 763002 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Одг: Предлог за акумулатор
« Одговори #1455 на: 07 Декември 2017, 12:59:44 pm »
Кај пријателот на Q7 и дурасел имаше ставено и тој цркна, си имаат тие коли мака. Не беше увезена со милион, прв газда е. Не пиша дали има дурасел за макси скутер

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен nidzzo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 241
  • No.1 battery POWER DURACELL
    • www.akumulatori.com.mk
« Одговори #1456 на: 07 Декември 2017, 13:15:02 pm »

Akumulator za Q7 vo Makedonija 12v 110Ah DURACELL ima za prv pat pred 3 meseci!  Ne bi znaele od kade e kupen i dali e proverena informacijata.

Nie sme odgovorni samo za MK a ne za drugite zemji vo Evropa.

« Последно менување: 11 Декември 2017, 10:54:17 am nidzzo »
DURACELL AUTOMOTIVE POWER
(02) 2783030
078 373414

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1457 на: 07 Декември 2017, 13:15:58 pm »
А што акумулаторот не е купен кај нас?

Отсутен nidzzo

• Јуниор
  • **
    • www.akumulatori.com.mk
« Одговори #1458 на: 07 Декември 2017, 13:21:51 pm »
А што акумулаторот не е купен кај нас?

@zeroSignal Mu dade sega idea za way out, damn :)))))))))
(02) 2783030
078 373414

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #1459 на: 07 Декември 2017, 13:24:15 pm »
Слепа кучка, брзи кучиња раѓа  ;D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #1460 на: 07 Декември 2017, 13:26:32 pm »
Не си арен ти другар, да ти го ебам скапаниот дурасел, кој лажен профил кога 4 год сум тука регистриран со име презиме кола таблици итн? Колата е купена на бг фирма и таму се одржува. Сакав да си купам од кај тебе за моторот ама среќа што се покажа каков си, па ќе си земам од кај некој што не ги вреѓа членовите на форумот. Да ти дојде ујп да бог да

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #1461 на: 07 Декември 2017, 13:31:31 pm »
Tragikomedija vo beskonecno mnogu prodolzenija...

Отсутен nidzzo

• Јуниор
  • **
    • www.akumulatori.com.mk
« Одговори #1462 на: 07 Декември 2017, 13:33:33 pm »
Не си арен ти другар, да ти го ебам скапаниот дурасел, кој лажен профил кога 4 год сум тука регистриран со име презиме кола таблици итн? Колата е купена на бг фирма и таму се одржува. Сакав да си купам од кај тебе за моторот ама среќа што се покажа каков си, па ќе си земам од кај некој што не ги вреѓа членовите на форумот. Да ти дојде ујп да бог да

Ti blagodarime za sugestiite i navredite.
(02) 2783030
078 373414

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #1463 на: 07 Декември 2017, 13:47:41 pm »
Се изглупира па се чувствуваш навреден, мене што ме нарече лажго што да речам, да почнам да ѕвонам по утрински емисии и да плукам по дурасел? Олабави малку, не секој што ќе одбере бренд различен од твојот ти е непријател и треба да го напаѓаме. Црн бумбар за тебе молиме следниот гледач

Отсутен nidzzo

• Јуниор
  • **
    • www.akumulatori.com.mk
« Одговори #1464 на: 07 Декември 2017, 13:57:06 pm »
Се изглупира па се чувствуваш навреден, мене што ме нарече лажго што да речам, да почнам да ѕвонам по утрински емисии и да плукам по дурасел? Олабави малку, не секој што ќе одбере бренд различен од твојот ти е непријател и треба да го напаѓаме. Црн бумбар за тебе молиме следниот гледач

Ne taka Mac! Ne moze da se donesuva odluka za prijatelot koj imal q7 ama bil od sofija i tamo mu se servisirala, razmisli malku dali sum vo pravo.

1. Ispravna li bila Q7?
2. Shto baterija stavil? Moze stavil 74ah i premal za 3.0 TDI i "izgorel"...sakam da kazam rekla kazala moabet.
3. Nie ovde razgovarame za MK uvoznici...ne Bugarski uvoznici, i shtom ke napadnesh eden brend kako nashiot avtomatski se dobiva vpechatok deka e kupen od MK
4. Se dodeka nekoj ne koristi proizvod, pa makar bilo toa Toaletna hartija i sam da oseti na dupe dali go chesha ili ne NE SMEE DA KOMENTIRA!

Ova ispagja kako "Abe sum slusnal deka onoj e peder...." mislam deka sme povozrasni za toa, ili mozebi ne sme.

Bi zavrshil ovde.

Pozdrav do "Klasniot" i go chekam na frappe so penja da se zapoznaeme nie i brendot :)
(02) 2783030
078 373414

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #1465 на: 07 Декември 2017, 14:11:36 pm »
So frappe so pena ne se zapoznava nekoj. Probaj so neshto pokonkretno vo staklena ambalaza :DDD
Inaku nikogo licno ne poznavam od forumov i si brkam moja rabota i gajle mi e, ama najbitno od se e pogovorka od USA - POTROSUVACOT E SEKOGAS VO PRAVO !!!
E poso kaj nas potrosuvacot skoro nikogas ne e vo pravo, zatoa aliexpress procveta, zatoa lugevo odat vo Bugarija, Srbija, Grcija da kupat bilo shto, barem za parite ke se tretirani kako sto treba. A duracell e durecell dali e kupena vo Bugarija ili na Mars ili bilo kade, osvem ako ne tvrdis deka kaj nas ima pokvalitetni Duracell otkolku tamu :)))

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
« Одговори #1466 на: 07 Декември 2017, 14:24:43 pm »
Колега @nidzzo , со сета должна почит, али шефе како се упука у стапало, небаре смртен непријател ти е.

Без разлика од каде е купен акумулаторот, Дурасел (би требало да) е Дурасел. И да бил несоодветен акумулатор, и да била фалична колата, настапот не ти е на место. Башка човекот (а и пар други) кажа дека тие коли имале проблеми со акумулаторите...

После ваков настап, џабе ти е Класниот и фрапе со него, треба на друго место да пробаш да подобриш имиџ.

П.С. Немам ништо против било кого, додека од акумулатори, на моја кола не сум мењал до сега, така да, тоа што кажуваат дека е добро, го зимам здраво за готово. Еве на пример, според мене, во анкетата фалат и Varta, Banner, Monbat, ама ете, ги нема...

Чисто сакав да ти укажам дека настапот (па лажење, лажни профили, негативна кампања... небаре бившиот премиер настапил на сцена) не ти беше на место.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1467 на: 07 Декември 2017, 14:31:33 pm »
Вака кога читам вагинални монолози, одма во глава ми се врти:

Замисли некој странец да не чита...?
Циркус без пари.

Отсутен nidzzo

• Јуниор
  • **
    • www.akumulatori.com.mk
« Одговори #1468 на: 07 Декември 2017, 14:39:35 pm »
Vo pravo ste site :)
(02) 2783030
078 373414

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #1469 на: 07 Декември 2017, 14:44:27 pm »

Ne taka Mac! Ne moze da se donesuva odluka za prijatelot koj imal q7 ama bil od sofija i tamo mu se servisirala, razmisli malku dali sum vo pravo.

1. Ispravna li bila Q7?
2. Shto baterija stavil? Moze stavil 74ah i premal za 3.0 TDI i "izgorel"...sakam da kazam rekla kazala moabet.
3. Nie ovde razgovarame za MK uvoznici...ne Bugarski uvoznici, i shtom ke napadnesh eden brend kako nashiot avtomatski se dobiva vpechatok deka e kupen od MK
4. Se dodeka nekoj ne koristi proizvod, pa makar bilo toa Toaletna hartija i sam da oseti na dupe dali go chesha ili ne NE SMEE DA KOMENTIRA!

Ova ispagja kako "Abe sum slusnal deka onoj e peder...." mislam deka sme povozrasni za toa, ili mozebi ne sme.

Bi zavrshil ovde.

Pozdrav do "Klasniot" i go chekam na frappe so penja da se zapoznaeme nie i brendot :)
Ќе си платиш плус како другиот што платил и ќе ти прави статија, интернет маркетинг.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!