Имавте право, денес пак без било каква причина ми откажа скапо платената Топла 12V/ 60Ah maintenance free
Викендов сервисеров ќе бил за Охрид (а сабота им е работен ден, бар од 10 -12:30ч), у понеделник треба пак да му го носам. Прошлиот пат, само го наполни и ми наплати 200 денари a под гаранција ми е, знам дека не се поправаат ама ако и овој пат не ми пише потврда да земам нов акумулатор, искрено ќе ги тужам! Адвокати бар имам, а имам и доказен материјал ... Таман се мислев да идам на пат и цврц, тапа
Е што е многу, многу е, среќа бар што ми се деси тука. 15 год. користам Топла, можда ете се десило, не викам не - нико није савршен, ама крај на приказната! Немам више живци да се заебавам, а уште помалце кичма да се килавам со монтажа и демонтажа, плус 15 км до Аутокоманда и назад неколку пати, излагај од работа ... Ако пак се прават мутави дека ја сум го испразнил, незнам заборавил светла и што уште не измислија, сум возел на плин ... мењам фирма дефинитивно! Па ја кога го бирав го барав најјакиот што може да ми го собере у кола и најквалитетниот што го имаат, сега ми е криво што не си купив класичен, ама немам обичај да отворам хауба и да проверам течност. Она зеленото „сијаличе“ не свети, знам дека после полнење пак ќе тера и до кога вака
Додека не помине гаранцијата, морееее. Хебла у глава само, а не ја таму културен, фин ... демек ај со арно, а фраерот си знае, не му е ова сефте (ако ги читавте постовите мои претходни, баш пишував за еден сличен како мојот МРТОВ...). Ма у к***ц више, никад вака не сум се заебавал, бар не у гарантен рок. Ќе идам и до Друштво за заштита на купувачи, не дека ќе помогне, ама имаат еден човек од медиумите, па нека лае, за тоа бар зема плата. О.К. ај да не јадам и ја многу бурек, јес да ми го поеба викендов, да видиме како ќе се одвива ситуацијава понатаму. У секој случај осеќам дека ќе биде интересно
Со сервиси и комерцијалисти цел живот се оправам, чудна е оваа наша земја, стварно мајку му ... Дур ти го продадат све мед и млеко тече, а после ете ти, имаш сервис, па ебавај се со нив. Ја да сакав половен, таков ќе си купев и ќе знаев што ме чека, а за откуп на стариот и самиот ќе си го однесам у отпад, после толку шетање по ќерамиди нема да ми биде ни тоа тешко.