Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 330
Камарад ти си рекетар пратен од ниџо да го напаѓаш анџело. Седи не биди напорен, пиши шо кола возиш, како тече живеачката, за клецање има ли, оди мери на велешко итн итн. Досаден си веќе, да останеше на неколку поста и да оставеше анџело да се брани може во очите на останативе ќе беше сватен сериозно, сега вака на ладикур е удрено.Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk
...
Што, доколку сте купиле производ со недостаток?Имате право на бесплатно отстранување на недостатоците, сразмерно намалување на продажната цена, замена на истиот или раскинување на договорот со враќање на платениот износ,Ова право не можете да го остварите доколку недостатокот е минимален и не влијае врз квалитетот и функцијата на производот, Во текот на гарантниот рок трговецот е должен да го прими рекламираниот производ со недостаток, да ги задоволи барањата на потрошувачот, освен ако не докаже дека недостатоците на производот се настанати по вина на потрошувачот,Рекламацијата од страна на трговецот мора да биде решена во рок од 30 дена, од денот на поднесувањето на барањето од страна на потрошувачот,Во гарантиот рок производот може да се сервисира најмногу 3 пати во согласност со потрошувачот, и за времето на сервисирање се продолжува гарантниот рок,Ако сте купиле производ со недостаток кој не е подложен на гаранција, за истиот можете да барате отстранување на недостатокот во рок од 6 месеци од денот на купувањето.Секогаш кога мислите дека трговецот не ги испочитувал Вашите права, обратете се до Државниот пазарен инспекторат.За да можеме да Ви помогнеме приложете ни ја целокупната документација со која располагате.
@kamarad , доста се закануваш веќе, дај малце акција чоече, да видиме некој у затвор, вака не ја бива државава...
Цитат: Simo - Carrier159 на 16 Декември 2017, 16:30:34 pm@kamarad , доста се закануваш веќе, дај малце акција чоече, да видиме некој у затвор, вака не ја бива државава...олади симе малце...јас не сум по заканите...тие што се платени за тоа...по допрен глас...нека му ја мислат.
Цитат: kamarad на 16 Декември 2017, 17:29:46 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 16 Декември 2017, 16:30:34 pm@kamarad , доста се закануваш веќе, дај малце акција чоече, да видиме некој у затвор, вака не ја бива државава...олади симе малце...јас не сум по заканите...тие што се платени за тоа...по допрен глас...нека му ја мислат.Не можам брат, цело време ме држиш напнат, ејј ко на техно сум коа dj-от ги цвичи потенцијометрите пред да го пушти басот...
Цитат: Simo - Carrier159 на 16 Декември 2017, 17:41:37 pmЦитат: kamarad на 16 Декември 2017, 17:29:46 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 16 Декември 2017, 16:30:34 pm@kamarad , доста се закануваш веќе, дај малце акција чоече, да видиме некој у затвор, вака не ја бива државава...олади симе малце...јас не сум по заканите...тие што се платени за тоа...по допрен глас...нека му ја мислат.Не можам брат, цело време ме држиш напнат, ејј ко на техно сум коа dj-от ги цвичи потенцијометрите пред да го пушти басот...Има ли барем најава за апсење?Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!