Автор Тема: Камери во кола  (Прочитано 6701 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore
Одг: Камери во кола
« Одговори #15 на: 21 Декември 2012, 10:04:33 am »
@Deni, ова не е, ама и да е - не е голема разлика.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #16 на: 21 Декември 2012, 10:10:30 am »
Isto e kako kamerite. Ama mnogu e dobro sto ne se primetuva :)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #17 на: 21 Декември 2012, 10:19:11 am »
Симо еве видевца од првата што ја постирав. (екшуал 720П) Баш кажи ми што мислиш.

Not a valid youtube URL
Not a valid youtube URL
Not a valid youtube URL
Not a valid youtube URL

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #18 на: 21 Декември 2012, 10:21:32 am »
Super se videava. Kamerive ne se losi dodeka rabotat.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #19 на: 21 Декември 2012, 10:42:21 am »
Далеку подобро. Ај да видам, во кола ми е камерата, ама батеријата ако е полна денес ќе снимам и 720p, ќе видиш дека малтене нема разлика од 640x480

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #20 на: 21 Декември 2012, 11:02:21 am »
Најголем проблем со камериве е што цело време треба да ги ставаш па да ги вадиш па пак да ги ставаш и се така секој ден. Поради тоа сега камера ставам само кога одан на подолги патувања.

а зашто друже би ја ставал и вадел секој ден? не ми е јасно.. еднаш ке ја ставиш, ке и најдеш добра позиција и таму ке си остане...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #21 на: 21 Декември 2012, 11:03:55 am »
Најголем проблем со камериве е што цело време треба да ги ставаш па да ги вадиш па пак да ги ставаш и се така секој ден. Поради тоа сега камера ставам само кога одан на подолги патувања.

а зашто друже би ја ставал и вадел секој ден? не ми е јасно.. еднаш ке ја ставиш, ке и најдеш добра позиција и таму ке си остане...
Дур не ти ја дигне некој.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17597
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #22 на: 21 Декември 2012, 11:43:39 am »
Симо, стварно на V6 ти потсеќа Алфата, со право се замисли Христијан на фејсбук.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #23 на: 21 Декември 2012, 11:45:31 am »

Za 20 USD kamera ???? Kaj e racunot

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #24 на: 21 Декември 2012, 11:49:55 am »
Рачунот е позитивна нула. Они поим немаат дека е 20$.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #25 на: 21 Декември 2012, 12:59:57 pm »
Симо, стварно на V6 ти потсеќа Алфата, со право се замисли Христијан на фејсбук.
Штета што само потсеќа...

Za 20 USD kamera ???? Kaj e racunot

Рачун неам, со пејпал платив, ама се мотка некаде по меијли потврдата за плаќањето :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5761
« Одговори #26 на: 21 Декември 2012, 13:10:47 pm »
zaso alfava vaka brci vnatre...jas mislev limuzina bi trebalo da e potivka..ova kako da e so skinat auspuh..
nego sea gledav kamercinja preku e-bay cenite se od 20 usd pa nagore zavisi sto baras e sea kako ide plakjanje za do ovde neznam..
inace simo za toe pari top snimka si vadi kamerceto so mu fali samo kazimi dali na sekoe vlaganje ja palis i gasis ili sama si tera i koga kese napolni memorijata dali sama brise ili snima vrz snimenoto...i kolku vreme snima so taa kartica ????????

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #27 на: 21 Декември 2012, 13:19:13 pm »
Брчи зошто не е дизел :P Седни повози се, па ќе видиш колку е бучна внатре :)
Реков во претходни пости, палиш кола, се пали камера. Гасиш кола се гаси камера. Сама брише најстар запис, записите може да ги делиш по минути 1,3,5,10,15 итн... Во зависност од картицата, толку време снима, поддржува максимум 32GB SD картица, јас користам 16GB, а точно време не знам  да ти кажам...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100
« Одговори #28 на: 21 Декември 2012, 13:23:42 pm »
A јас па се чудев од каде му текна на Дени за C6 во моментот, не ја видов тогаш ;D Инаку дали фраерот ја вози со отворен гепек или јас лошо гледам?

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #29 на: 21 Декември 2012, 13:27:30 pm »
Спојлер бе.