Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@МартинКолку испити имаш положено до сега ?
http://motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=44982%3A2013-10-30-11-50-38&catid=1&Itemid=13
Абе животинка си подзамириснува од време на време, ама мопс стварно мириса повеќе. И кога ќе го погалиш раката ти мириса. Којзнае дали е до марката на куче или до друго.
Да не е кинеско кучето? Мириса на кинески папучи? Абе се знае, германска марка се зема.
Така е фаланга.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
СЕРЕКЕН РОДЕНДЕН ! ! ! !
Цитат: MecheTo на 04 Октомври 2011, 17:34:49 pmЦитат: RikiRulz на 04 Октомври 2011, 17:05:32 pmЦитат: JoveVW на 04 Октомври 2011, 16:10:05 pmМоре будала кој купува сега ауди бензинец па 1.8 .... се Тди земаат сега Maли ако и ти си како ЛП, кола е само дизел кола алал да ти е... Не знам дали си слушнал, ама некој модели на коли , турбо коли од фабрика искачаат со плин... A за ова будала... ребро по ребро ке ти кршам.... Рики после скара да не го праиш??
Цитат: RikiRulz на 04 Октомври 2011, 17:05:32 pmЦитат: JoveVW на 04 Октомври 2011, 16:10:05 pmМоре будала кој купува сега ауди бензинец па 1.8 .... се Тди земаат сега Maли ако и ти си како ЛП, кола е само дизел кола алал да ти е... Не знам дали си слушнал, ама некој модели на коли , турбо коли од фабрика искачаат со плин... A за ова будала... ребро по ребро ке ти кршам....
Цитат: JoveVW на 04 Октомври 2011, 16:10:05 pmМоре будала кој купува сега ауди бензинец па 1.8 .... се Тди земаат сега Maли ако и ти си како ЛП, кола е само дизел кола алал да ти е... Не знам дали си слушнал, ама некој модели на коли , турбо коли од фабрика искачаат со плин... A за ова будала... ребро по ребро ке ти кршам....
Море будала кој купува сега ауди бензинец па 1.8 .... се Тди земаат сега
@Riki нај искрено сакав да пишам “море кој будала купува сега 1.8“ а форумот ја немаше функцијата измени па неможев да сменам а ако имаш мерак на ребра кршимиги ич да не се мислиш..........
Не мора малце да те зашикам... за да знаеш, да почитуваш... Бидејки ја за тебе не сум будала...