Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Спремам јас една кола, за месец дена ќе искочи на улица.. само уште едно нешто да се направи ... кој сака, бујрум
Not a valid youtube URL
Цитат: marjanot на 30 Септември 2013, 14:07:59 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Not a valid youtube URLАло брат праам еден тест за Фолцваген извини неможам да те барам.. AHAHHAHAAHHAAH Воа климава изглеа дирекно од турбината влече.. (не разбрав) xD :DDОд опрема само волан и седишта има така? HAHAHAHA
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Not a valid youtube URL
значи човек може да биде кретен до коска...денес отидов до струмца да направам договор нотарски за Ш2, да вратиме таблици и да го одјавиме возилото...моронски потег бр1:стигам во струмица, влагаме на нотар, ги давам однапред спремените договори (од скопје донесов договори) и мојата лична карта.... типот вади возачка и ја дава на нотарката... нормално оваа му вика ало бре, лична карта или пасош.. како со возачка.. ее да еам, забравих го паспорто надома, а личната сам ја загинал да ееам... а инаку типов е од ново коњари... тоа му доаѓа некако ако сакаш да фрлиш камен од кај него дома, каменот ке падне на територија на н.р. бугарија... во превод значи околу т.е. точно 17 км од струмица оддалечено по локален пат со ограничување 40 на саат.моронски потег бр.2нотаркава вика, ако не, 2-ца сведоци да потпишат со лични карти и ке може да го завериме договорот. се вмешувам јас викам еве еден другар има дојдено со мене од скопје, а ти друже, од тука си, најди некој нека потпише... типов ни две ни три, излагање на улица пред канцеларијата и почна да бара по лугето што проаѓаат да потпише некој за сведок, нит ги зне нит ги познава... МЕ УБИ СРАМ еј... јас и другаров, се сокривме внатре зад врата и се криеме да не помисли некој дека сме со него...моронски потег бр.3одкако ми текна на мене дека сепак ке му треба пасошот за да може во мвр да ги одјавиме таблиците, типов седна во кола и шта чеш, отиде до дома да земе пасош. завршивме на нотар и идеме да одјавиме полиција... јас струмица ја познавам колку да успеам да пројдам низ нејзе, да се паркирам во центарот и да си отидам или накај скопје, или накај неготино или накај берово... толку знам... на типв му викам сега треба да идеме да ги одјавиме таблиците во полиција т.е. сообраќајна полиција. НЕМА ГАЈЛЕ, даа еам, терај ти помене, после и по една рачија че г’тнеме... МЕ ОДНЕСЕ ВО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА ВО ИСТРАЖЕН ДЕЛ... абе му се изнасмеаја тие таму... абе во техничкит му вика.. во техничкиот треба, онаму кај кванташкиот... се чешка типов по глава, гледма не му е јасно, полицаецов му вика абе кај зимаше таблици... аа текна ми... е па таму бе, на истиот шлтер... а веќе почна да не гази времето 15ч беше...моронски потег бр.4стигнавме во техничкиот (конечно) застануваме на шалтерот.. типот не препраќа назад да ни спремеле документи за одјава... ок, бакни рака уште 470 денари и уплатница за трошоците на мвр-свр. тој момент го пропуштив кога му ја дале уплатницата... доаќаме на ред во 15:20ч а шалтерот работи до 15:30... зима момакот од зад шалтер (се гледа млад и разбран човек) средува тоа папирите и му вика уплатницата дека ти е? овој ја вади од џеб и вика: ами ја мислех дека това е документо за паарте што ги дадоме на другио шалтер... абе трчи у банка плаќај бе 110 денари ОДМА... среќа како што реков типот од мвр-свр разбран па свати дека на мака сум бил цел ден со овој, па иако му заврши работно време сепак ми заврши работа... налет бе, да се покаеш што си купил кола... од една страна комплицирано, од друга страна овој го докомплицира до даска.... а не за друго, чудно ми е што човеков од кој го купив Ш2 е баш нашетан човек... кај не бил, му го листав пасошот додека идеше у банка.. по повеќе печати од италија, швајцарија, германија, норвешка... значи не е до школувањето туку до она меѓу ушите е проблемот... тука замисли и успешен приватен бизнис тера со земјоделие...и да... постов има врска со сообраќајот пошто за возило е дешавкава... 5 саати окапав у струмица за џабе...
Цитат: BrziGonzalez на 30 Септември 2013, 23:07:46 pmЦитат: marjanot на 30 Септември 2013, 14:07:59 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Not a valid youtube URLАло брат праам еден тест за Фолцваген извини неможам да те барам.. AHAHHAHAAHHAAH Воа климава изглеа дирекно од турбината влече.. (не разбрав) xD :DDОд опрема само волан и седишта има така? HAHAHAHA
Извади ги буквите да не ти ги извадам јас.Добродојде на форумот.П.С. ИЗВАДИ ГИ БУКВИТЕ!!!!
Ги извади буквите?