Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Richard на 08 Август 2017, 09:26:21 amЗдраво на сите, Ми треба совет/информација за VW Passat 2.0 TDI 140 ks, 2007Дали е исплатлив за купување, дали има големи сервисни трошоци кои му се слаби точки и ткн...Со неколку луѓе што сум разговарал на оваа тема ме предомислуваат за моторот 2.0 ТДИ станувало збор за пумпа - дизна мотор ??Јас не се разбирам многу од автомобили па би ви бил благодарен за секој добронамерен совет,ПоздравЈас возам пасат од 2010 со комонреил 2-че и 140кс аутоматик и за овие три години освен лагер еден и редовни сервиси немам ништо друго сменето а поминав цирка 40000км. Покрај тоа земи во обзир дека мојов за некој ден ќе слави 300.000км па ќе дојдеш до заклучок дека редовно сервисиран и одржуван пасат Б6 е прекрасно и поуздано ауто. Сепак морам да бидам фер и да кажам дека 70% е возено на автопат. Редовен сервис е тука некаде како што кажаа околу 6-7000 денари во зависност од кој сервис ќе го избереш. (Од Порше бегаш као од огин). п.с. бај д веј, пасатот го продавам па ако си заинтересиран пиши поруче
Здраво на сите, Ми треба совет/информација за VW Passat 2.0 TDI 140 ks, 2007Дали е исплатлив за купување, дали има големи сервисни трошоци кои му се слаби точки и ткн...Со неколку луѓе што сум разговарал на оваа тема ме предомислуваат за моторот 2.0 ТДИ станувало збор за пумпа - дизна мотор ??Јас не се разбирам многу од автомобили па би ви бил благодарен за секој добронамерен совет,Поздрав
Se prodava Zastava 101 proizvedena 1975 godina so pominati 84000 km od prv sopstvenik vo besprekorna sostojba se orginal na kolata prva boja za vistinski merakli (alltaimer)
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2829585ЦитатSe prodava Zastava 101 proizvedena 1975 godina so pominati 84000 km od prv sopstvenik vo besprekorna sostojba se orginal na kolata prva boja za vistinski merakli (alltaimer)
За какви мераклии се збори, Lamborghini Miura да не продава?
А ова alltimer што значи? Пали у секое време?