Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
druze smali to obrtaite malu ...
Дечки едно сериозно прашање! Да не знаете некој бајач/бајачка што бае од несоница или нешто слично?? Другарче веќе подолго време има проблем со спиење, ама сериозен проблем. Сонува како некој му влага во спална и почнува да се бори со него. Последниов пат имаше гребаница на грб каде што нема шанси да се дофати. Значи не се изгребал сам. Знам можеби ова ви звучи чудно и можеби ке ме направите будала ама сакам само да помогнам. Човекот денес кога ми кажуваше сето ова ми го раскажа низ солзи. Вика 2 години ме мачи ова и од срам не сум кажал на никој ама осеќам дека работава се повеќе зима замав. Секој совет/предлог човек, бајач, манастир, црква, или било што знаете добро би било да споделите, бидејки човекот е спремен се да направи само да го симне тој товар од грб.Sent from my MI 4S using Tapatalk
Нека викне поп да исчати дома.
Цитат: Ѓорѓи на 24 Декември 2017, 10:25:52 amЈас немам ни кутија за прва помош, ни зелен елек рефлектирачки, ни сијалички. Само ланци, триаголник и сајла. Што ќе ти е триаголник и сајла? Да не возиш Алфа Ромео случајно?
Јас немам ни кутија за прва помош, ни зелен елек рефлектирачки, ни сијалички. Само ланци, триаголник и сајла.
Цитат: Ѓорѓи на 24 Декември 2017, 21:33:52 pmЗначи подобро на страна да го чувам, ако евентуално ги изгубам и двата клуча да можат да ми направат нов или?Ако ги изгубиш и двата клуча, купи си билобил. Два клуча у еден ден да изгубиш...
Значи подобро на страна да го чувам, ако евентуално ги изгубам и двата клуча да можат да ми направат нов или?