Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 05 Март 2015, 19:42:19 pm„Логично било да се зголемат цените на услугите на црквата во време кога расте стандардот на граѓаните, изјави за 24 Вести, владиката Тимотеј, по реакциите за новиот тарифник на Македонската православна црква - Орхидска архиепископија.“Ова е повеќе од доволно за на сите да ви биде јасно..Мене ништо не ми изгледа за срамење тука. Сакаш услуга - се наплаќа. Ако не ви се свиѓа, одете кај конкурнцијата.
„Логично било да се зголемат цените на услугите на црквата во време кога расте стандардот на граѓаните, изјави за 24 Вести, владиката Тимотеј, по реакциите за новиот тарифник на Македонската православна црква - Орхидска архиепископија.“Ова е повеќе од доволно за на сите да ви биде јасно..
Заради последниве покапувања на венчавки и сл. сериозно размислувам да не се венчам во црква ....
Па и повеќе. Ете тоа се нашите ,,портали'', стари вести ги пласираат како нови. Очај.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На поп можам слободно шамар да му врзам, без да ме јаде јанѕа...а не сум атеист.
Цитат: Allexxander на 06 Март 2015, 11:18:59 amПа и повеќе. Ете тоа се нашите ,,портали'', стари вести ги пласираат како нови. Очај.Eте...јас па глуп, поверував.