Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Se prodava tucson nova kola.kolata ja kupiv vo ger od salon so 0km.ja imam vozeno 2god momentalno ja imam napraveno na mk tablici plateno sve i registracija do 09.12.2023g.zelen karton isto.kolata e nova so servisna kniska servisirana vo ovlasten servis na hundai .
Se prodava Hyundai TucsonЦитатSe prodava tucson nova kola.kolata ja kupiv vo ger od salon so 0km.ja imam vozeno 2god momentalno ja imam napraveno na mk tablici plateno sve i registracija do 09.12.2023g.zelen karton isto.kolata e nova so servisna kniska servisirana vo ovlasten servis na hundai .(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)20.500 €(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ГК e?Гармиш Кирхен?
немаме тема што ве расплака денес(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)кит за F3x серија