Автор Тема: Mini Cooper S R56  (Прочитано 55969 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
Одг: Mini Cooper S R56
« Одговори #30 на: 29 Ноември 2012, 20:13:48 pm »
Честитки Банза! :) Ќе даеш крукче! :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #31 на: 29 Ноември 2012, 20:20:28 pm »
moreee perfektno e ajde cestito banzi !

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #32 на: 29 Ноември 2012, 20:24:35 pm »
Ајде и тука, создравје да се вози, одлично е! Би било убаво да се мери кола до кола, Integra vs Mini :D
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #33 на: 29 Ноември 2012, 20:41:58 pm »
Пред куќа ќе седи и ова? Ништо чудно и некоја свршка да видиш на него од многу манијачење ;D
Прекрасно е!

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 941
« Одговори #34 на: 29 Ноември 2012, 20:42:32 pm »
Ти завидувам! Јас требаше да го земам али немав пари и се откажав! ВРВ е колава! Со здравје да си ја возиш! Топ избор! :D

п.с. На еден другар татко му требаше завчера да го купи незнам точно сумата али од тебе 500 евра помалце и ти истиот ден си му дал појше, и така тој го заеба и другарчево пати во моментов.. Малце нефер од негова страна али битно ќе го вози некој што го заслужува!

Поздрав и уште еднаш со здравје да си го возиш! ;)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
« Одговори #35 на: 29 Ноември 2012, 20:43:49 pm »
Ех, и мој другар го гледаше куперов, незнам поради некоја причина се откажа...сепак, во вистински раце е сега :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #36 на: 29 Ноември 2012, 20:44:18 pm »
Ништо нема нефер во тоа што некој понудил повеќе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
« Одговори #37 на: 29 Ноември 2012, 20:45:11 pm »
Види, има нефер ако пуштиле рака и ако продавачот дал збор, но што е тоа е

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #38 на: 29 Ноември 2012, 20:47:42 pm »
Нефер е ако купувачот остаил капар. Рака, збор, муабет.. ништо тоа не важи. Капарче, потпифче на нотраче, тоа е денешниот „збор“... не сакам да звучам ко` Бугар, ама други вредности се во општествово.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7239
« Одговори #39 на: 29 Ноември 2012, 20:49:23 pm »
I knew it!

:)

Со здравје да се вози ... @matej, муабетот е дека возило држи како картинг? Тру ор фолс?

Чекам да кажеш датум да ги здружиме Fish & chip со Oktoberfest...

Нефер е ако купувачот остаил капар. Рака, збор, муабет.. ништо тоа не важи. Капарче, потпифче на нотраче, тоа е денешниот „збор“... не сакам да звучам ко` Бугар, ама други вредности се во општествово.

I disagree.

Кога татко ми беше да даде пари за голфот, дечко од Скопје, му се има јавено на дечкото со кој што се договорив и му има понудено 2.000 Е повеќе за голфот да не го продава Голфот на татко ми по договорената цена.

Газдата, Турчин, си го испочитува зборот, и енормно го ценам тој гест. Денес со истиот сме пријатели.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
« Одговори #40 на: 29 Ноември 2012, 20:52:17 pm »

Во право си, но сум го заприметл тоа што го наведов кај албанците, кога купуваш нешто однив, или кога купуваат, и да има подобра понуда во меѓувреме, ако дале збор дадено е.

Него некој спомна плаво со бело - мене искрено повеќе ми се допаѓа вака како што е, супер си е, ништо не му фали!

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
« Одговори #41 на: 29 Ноември 2012, 20:54:34 pm »

пружиле рака, му рекол да му даде капар го возеле овој му кажал демек немора капар и вечерта му ѕвони му вика ќе го продадам на друг.. како не е нефер?

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
« Одговори #42 на: 29 Ноември 2012, 20:56:26 pm »
I knew it!

:)

Со здравје да се вози ... @matej, муабетот е дека возило држи како картинг? Тру ор фолс?

Чекам да кажеш датум да ги здружиме Fish & chip со Oktoberfest...

I disagree.

Кога татко ми беше да даде пари за голфот, дечко од Скопје, му се има јавено на дечкото со кој што се договорив и му има понудено 2.000 Е повеќе за голфот да не го продава Голфот на татко ми по договорената цена.

Газдата, Турчин, си го испочитува зборот, и енормно го ценам тој гест. Денес со истиот сме пријатели.

офф топик и тој што беше газда на куперот е турчин.. ама тоа е што е. ај да не ја труеме темава за џабе. само онака спомнав :D

Отсутен Azriel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #43 на: 29 Ноември 2012, 20:56:51 pm »
Preprepreprekrasno kolice. So zdravje da te sluzi i mnogu izminati kilometri. :)
Seat Leon 1.4 TSI

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #44 на: 29 Ноември 2012, 20:59:17 pm »
Лелелелеле мх мх...ај создравје да се вози Банза....бомбонче машала :)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw