Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 221372 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #765 на: 04 Октомври 2013, 18:13:06 pm »
e to dali ke te fatat ili ne mojme samo da si prajme filmoj...

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #766 на: 04 Октомври 2013, 18:32:59 pm »
eeee pred nekoj den komsija moj od 1vi sprat cika vo godini se vrakja doma od kladilnica i otlkucuva tipcevo vrata vlezna pred zgrada koga nekoj frik se zaletuva od pozadi da go udri po glava da go pljacka.sva srekja nekoj komsija pozadi na 10 metri go videl  tipceto i svikal ovoj samo go mavnal komsijata  po ramo i izbegall..
sred bel den vo 13 casot kade sto frekfencija na narod e ubi boze..pa majku mu stara tolku li vekje nemaaat usul ova  lopovistava..nema vekje den i nokj.
Na prijatelce moe na fiat stilo  mu ostrafile  po 3 strafa na sekoe trkalo i bidejki nemozele sigurnosniot strav dago otvorat skrsile prozor dago baraat ama nego nasle i si otisle..vnatre radio  ozvucenje ne pipnale nisto sakale samo bandazite i gumite da gi kradat.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #767 на: 04 Октомври 2013, 20:15:58 pm »
Ne se krivi tie do negde. I ti 3 dena da nemas jadeno ni den ni nok keti se vidi. a tie stoi kradat za droga za pienje za bes ili od navika to e druga rabota. Mene mi ukradoja ajfon kineski od 80eu(NOV) a paltoto od bratmi(25-eu na staro) ne go ni poglednale. Dzamot poke me kostase nego telefonot. Mada bese drugarka mi kriva, 6 pati i rekov da se vrati da go zemi, jadese lajna na telefon i go ostajla v kola.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
Одг: Re: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #768 на: 04 Октомври 2013, 20:37:33 pm »
Do koga tie muabeti, nemaat jadeno, siromasni se.... Nema pravdanje za takva postapka da napadne drug covek !

Za toa ne se diskutira, se stava u kelija i se tepa 5 dena po red 12 saati dnevno, pa da vidam dali pak ke mu tekne.... Ednostavno nema opravduvanje za bilo kakov kriminal...

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
« Одговори #769 на: 04 Октомври 2013, 20:38:35 pm »
e to dali ke te fatat ili ne mojme samo da si prajme filmoj...

Pazi da ne zaglavis u toj film...

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
« Одговори #770 на: 05 Октомври 2013, 01:21:37 am »
Ne se krivi tie do negde. I ti 3 dena da nemas jadeno ni den ni nok keti se vidi. a tie stoi kradat za droga za pienje za bes ili od navika to e druga rabota. Mene mi ukradoja ajfon kineski od 80eu(NOV) a paltoto od bratmi(25-eu na staro) ne go ni poglednale. Dzamot poke me kostase nego telefonot. Mada bese drugarka mi kriva, 6 pati i rekov da se vrati da go zemi, jadese lajna na telefon i go ostajla v kola.

Дека другарка а?  ;D  ;D  ;D

Таа вечер на пиволенд се направивме стубој тешки, а Бајсикл?  :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #771 на: 05 Октомври 2013, 19:58:54 pm »
darko mk5 sekako nema takvi planoj... :)

Pa di40 ne bevme za potcenuvanje heheh

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
« Одговори #773 на: 29 Октомври 2013, 11:52:35 am »
Баш ова го мозгам задње време.
Некој збореше за магацини со половни гуми "увезени од странство". Со бандажите не знам што прават, ама голема е веројатноста гумите таму да завршуваат. Доколку стравувате дека може и вас да ви се деси, земете некоја карактеристична боја (спреј) и прснете по една точка од внатрешната страна на сите 4 гуми.
И ако се решите да трагате по гумите, како што се реши Марјанот, полесно е да ги препознаете и да му го истурите мозокот на тој што ги продава.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #774 на: 29 Октомври 2013, 12:07:57 pm »
Абеее... Вината може и да не лежи во тој што ги продава, може и до него стигнале преку друг човек.

Али да, тоа бележењето со боја е колку-толку добро, чисто онака, колку за некоја лажна сигурност :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #775 на: 29 Октомври 2013, 14:13:53 pm »
Цитат
Засега непознат сторител решил да го остави овој скопски автомобил без две тркала додека ноќеска бил паркиран пред зградата во која живеат сопствениците.

Само од едната страна ги лапнале, изгледа ги видел некој.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #776 на: 29 Октомври 2013, 15:26:42 pm »
Абеее... Вината може и да не лежи во тој што ги продава, може и до него стигнале преку друг човек.

Вината секако негова е пошто не може да докаже дека не ги украл лично тој. Кај него се затекнати гумите. Чим нема фактурче од кај ги купил го ебал ежот. Не знам дали е полошо да те фатат како крадеш или да те фатат со стока на црно, секако си крив.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
« Одговори #777 на: 29 Октомври 2013, 15:45:20 pm »
И јас планирав колата да си ја донесам со Скопје.....ама изгледа ке се предомислам за да не си ја најдам на трупци некое утро.....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #778 на: 29 Октомври 2013, 16:14:44 pm »
Венгава има weight distribution 70:30...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #779 на: 29 Октомври 2013, 16:15:32 pm »
Венгата нема weight distribution. Се доплаќа ако сакаш да има.