Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 220407 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #225 на: 14 Јануари 2013, 08:56:34 am »
Стварно не ми е јасно како прво, како некој може да се дрзне да краде бандажи? И второ, како бе никој ги видел, бандажи крадат, не брисачи да му се сневиди?

Тркала крадат, не бандажи.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
« Одговори #226 на: 15 Јануари 2013, 00:16:50 am »
Пффф тие цели мотори и мењачи крадат па за бандажи :D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #227 на: 15 Јануари 2013, 00:27:28 am »
Стварно не ми е јасно како прво, како некој може да се дрзне да краде бандажи? И второ, како бе никој ги видел, бандажи крадат, не брисачи да му се сневиди?

Сиромаштија!
Простотилак!

Гасна комора, сечење екстремитети и наденување на колец јавно, на плоштад =  на ефективна санкција :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #228 на: 15 Јануари 2013, 00:28:07 am »
Сечење екстремитети треба да се воведе се согласувам!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #229 на: 15 Јануари 2013, 01:44:06 am »

Тркала крадат, не бандажи.
Цепидлака :)

Отсутен Benedetti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 111
    • Бесплатни огласи
« Одговори #230 на: 15 Јануари 2013, 10:22:34 am »
Низ Аеродром многу крадат:
1992 самостојна Македонија пред зграда на стариот му дигнаа за велигден Голф 2 (како сеа да ти дигнат голф 6)
од тогаш па до денес само кај мене пред зграда 7 коли, 4 подруми 3 стана од кој едниот 2 пати, многу радија, тркала и акумулатори. Пред некој ден ми ги украдоа брисачите купени пред нова година од ДОГ, вчера сабајле искачам и комшија еден пцуе и се врти околу кола (му го украле бензинот од 101)... Незнам како е по другиве населби, ама кај зелените згради во Аеродром е како Бугарија во девеесетите ебаго.
24.06.1910 Milano!!!

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
« Одговори #231 на: 15 Јануари 2013, 10:59:13 am »
Не се секирајте.... ќе биде и полошо.
Кога дојде поскапо да напуниш резервар него да купиш кола....

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #232 на: 15 Јануари 2013, 11:45:20 am »
Наркоманчиња и циганарија со премногу права.

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #233 на: 15 Јануари 2013, 11:59:25 am »
1992 самостојна Македонија пред зграда на стариот му дигнаа за велигден Голф 2 (како сеа да ти дигнат голф 6)
од тогаш па до денес само кај мене пред зграда 7 коли, 4 подруми 3 стана од кој едниот 2 пати, многу радија, тркала и акумулатори. Пред некој ден ми ги украдоа брисачите купени пред нова година од ДОГ, вчера сабајле искачам и комшија еден пцуе и се врти околу кола (му го украле бензинот од 101)... Незнам како е по другиве населби, ама кај зелените згради во Аеродром е како Бугарија во девеесетите ебаго.

Грин гето ги викаат зелените :)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #234 на: 15 Јануари 2013, 12:31:17 pm »
A be sekade se krade. Kaj nas u zgrada gi dignaa aluminiumskite lajsni od liftovite....

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #235 на: 15 Јануари 2013, 12:47:35 pm »
Најтазе, на комшијата 30Л ракија (ја преточувале пошто неможеле цело буре да го земат) и 2 канти сирење :)

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
« Одговори #236 на: 15 Јануари 2013, 12:55:05 pm »
Најтазе, на комшијата 30Л ракија (ја преточувале пошто неможеле цело буре да го земат) и 2 канти сирење :)

:):):)  Уште туршија да нашле од некој подрум, и завршиле работа.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #237 на: 15 Јануари 2013, 14:52:37 pm »
Наркоманчиња и циганарија со премногу права.

слабо ги тепаат до степен да те молат да престанеш

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #238 на: 16 Јануари 2013, 00:29:38 am »

во ново лисиче во очи на нова година... на паркингот пред булеварот.. се што е југо, комплетно испразнето е... раидја, ланци, акумулатори, резервни тркала, до маски за парно, кутувчиња ово оно, прва помош, сајли за влечење трокути, пп апарати и буквално СЕ ШТО ИМАЛО ВО ВОЗИЛАТА... на мајсторов мој боро и неговото југце го испразниле... на него и копчето за плин-бензин му го искорнале, маската цела со се радио.. сајлите од парното ги исекле или искорнале... не ми се верува... и маската на колата меѓу фарови што е му ја скршил за да ја отвори хаубата, пошто му беше закочено со некоја финта да не се овара од внатре... само неговиот акумулатор куртулил...

п.с. го фатиле кој е типот и пријателчињата што му помагале...ама пола од стварите не ги доби назад..
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4588
« Одговори #239 на: 16 Јануари 2013, 00:33:06 am »
и кој бил?