Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 220294 пати)

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #195 на: 04 Јануари 2013, 09:22:02 am »
А бе не зборете така...Од убавина тој не го украл...Немал леб да јаде човекот, мора да преживее некако...Работа нема, пари нема, можда има и деца, треба да ги издржува некако...Или пак е некој нарко зависник, па мора за шмркање пари да си собере...Тоа е за плачење, не е за тепање...

Еве го Мајка Тереза-Ганди се јави.... Ебате, леб немал да јаде, па што не оди да краде од пекара па да јаде леб да му го начукам ја на него, а и на тебе..... ебате ;D
може не му текнало,си мисли полесно ќе украде радио од кола него ли леб од фурна  ???
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #196 на: 04 Јануари 2013, 09:42:26 am »
Па нормално, + ќе заработи и за со леб како на пример паштета јогурт патлиџанче. Онака не оди само леб. Немој да сте садисти. Да беа цигани ке беа греота, а нашите се што? Стока, ' ве е8ам во газо :-)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #197 на: 04 Јануари 2013, 09:46:25 am »
Сале ти лопов да не си? Ебате синдикалецот, формирај им здружение ебате.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #198 на: 04 Јануари 2013, 09:58:52 am »
Eh, da bev do sea ke vozev nekoja besna kola, ke imav 6 stana, ke imav kukja, ke gi rentav stanovite i ke ziveev kako asanbeg i ke piev kafe i ke drvev, a ne da rintam ko stoka i da trcam po lekari za da se oporavuem u kicma
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
« Одговори #199 на: 04 Јануари 2013, 12:13:57 pm »
да ми украде нешто ама да знам дека ке го продаде и ке купи леб за него и фамилијата алал да му е мерак мене ке ми биде, ама да го украде за дрога и јас да го фатам.. тоа ке му биде последниот грабеж..
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
« Одговори #200 на: 04 Јануари 2013, 12:58:41 pm »
Ако праиме муабет за леб и млеко, пред КАМ во населба кај мене, едно трошно чиче стои пред врата и замолува леб и млеко, и кога купувам за мене, му купувам и нему леб и млеко. Нема потреба да краде, само треба да побара.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #201 на: 04 Јануари 2013, 13:02:22 pm »
И јас така, едно циганче ми вика дај 5 денари за лепче, го одвлечкав со мене и му купив геврече и јогурт. И како се свртев го фрли гевречето.

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
« Одговори #202 на: 04 Јануари 2013, 13:05:13 pm »
Е за жал има и такви, ама овој ми делува дека навистина нема леб и млеко дома...

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7239
« Одговори #203 на: 04 Јануари 2013, 13:06:33 pm »
Е од вакви работи и милион други примери (како на крај со парите влегуваат во такси со кеси од Мекдоналдс) сум рекол дека никогаш нема да им дадам пари. Што сакаат ќе им купам ама пари не.

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #204 на: 04 Јануари 2013, 13:11:45 pm »
И јас така, едно циганче ми вика дај 5 денари за лепче, го одвлечкав со мене и му купив геврече и јогурт. И како се свртев го фрли гевречето.
pa mozda na covekot. mu se odmili od gevreci drug pat zemi mu pizzaburek ili burek so meso i. koka kola ne mora vo shishe moze i limenka pa vidi dali ke go frli  ;D

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #205 на: 04 Јануари 2013, 13:15:41 pm »
Јас да си се пожалам, пак ни влегле на викендица и ни ги украле дрвата за греење кои беа уредно исечени, исцепени, спремни за во оган. Досега дрва ни сечеја од околу викендицата ама изгледа ги мрзи и да ги сечат па готови се послужиле. Нека му се со среќа и да се запалат ко ќе ги употребуваат, племе нивно!!!

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #206 на: 04 Јануари 2013, 13:19:24 pm »
иииии ама клетвииии
може тебе ти се за во викендица ама него му се за дома.тој може нема викендица :(

п.с.ништо лично :)
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #207 на: 04 Јануари 2013, 13:28:33 pm »
Абе можи му се за дома, не велам не. Ама ако ти кажам дека минимум 15 пати ни имаат влезено на викендица и ништо немаат оставено што е железно?! Башка досега дрва си сечеја од нивата наша 3 декари околу викендица. Дрва уште има за сечење (багреми) оти се множат ко паника во атомско склониште  ;D ама ги мрзи да ги сечат нив па да ги средуваат. Неколку пати ни ја крадат жицата за струја од патот до викендица па немаме струја моментално оти пак ќе ја украдат. А немаме време да бидиме секој ден таму и да пазиме.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #208 на: 04 Јануари 2013, 13:30:36 pm »
pa mozda na covekot. mu se odmili od gevreci drug pat zemi mu pizzaburek ili burek so meso i. koka kola ne mora vo shishe moze i limenka pa vidi dali ke go frli  ;D
Aaa тие што го држат реонот кај Соборна стално ги гледав со хансдуплер од 7-ца и 2Л Кока-Кола ;D

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #209 на: 04 Јануари 2013, 13:31:28 pm »
Абе можи му се за дома, не велам не. Ама ако ти кажам дека минимум 15 пати ни имаат влезено на викендица и ништо немаат оставено што е железно?! Башка досега дрва си сечеја од нивата наша 3 декари околу викендица. Дрва уште има за сечење (багреми) оти се множат ко паника во атомско склониште  ;D ама ги мрзи да ги сечат нив па да ги средуваат. Неколку пати ни ја крадат жицата за струја од патот до викендица па немаме струја моментално оти пак ќе ја украдат. А немаме време да бидиме секој ден таму и да пазиме.

абе направи заседа,земи утепај го,обеси го на тоа багремите,да не се нервираш за се нешто.после мирна глава :)
форд фиеста 1,4 тдци