Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SaleSk на 03 Јануари 2013, 23:16:14 pmА бе не зборете така...Од убавина тој не го украл...Немал леб да јаде човекот, мора да преживее некако...Работа нема, пари нема, можда има и деца, треба да ги издржува некако...Или пак е некој нарко зависник, па мора за шмркање пари да си собере...Тоа е за плачење, не е за тепање...Еве го Мајка Тереза-Ганди се јави.... Ебате, леб немал да јаде, па што не оди да краде од пекара па да јаде леб да му го начукам ја на него, а и на тебе..... ебате
А бе не зборете така...Од убавина тој не го украл...Немал леб да јаде човекот, мора да преживее некако...Работа нема, пари нема, можда има и деца, треба да ги издржува некако...Или пак е некој нарко зависник, па мора за шмркање пари да си собере...Тоа е за плачење, не е за тепање...
И јас така, едно циганче ми вика дај 5 денари за лепче, го одвлечкав со мене и му купив геврече и јогурт. И како се свртев го фрли гевречето.
Цитат: marjanot на 04 Јануари 2013, 13:02:22 pmИ јас така, едно циганче ми вика дај 5 денари за лепче, го одвлечкав со мене и му купив геврече и јогурт. И како се свртев го фрли гевречето.pa mozda na covekot. mu se odmili od gevreci drug pat zemi mu pizzaburek ili burek so meso i. koka kola ne mora vo shishe moze i limenka pa vidi dali ke go frli
Абе можи му се за дома, не велам не. Ама ако ти кажам дека минимум 15 пати ни имаат влезено на викендица и ништо немаат оставено што е железно?! Башка досега дрва си сечеја од нивата наша 3 декари околу викендица. Дрва уште има за сечење (багреми) оти се множат ко паника во атомско склониште ама ги мрзи да ги сечат нив па да ги средуваат. Неколку пати ни ја крадат жицата за струја од патот до викендица па немаме струја моментално оти пак ќе ја украдат. А немаме време да бидиме секој ден таму и да пазиме.