Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хаха, Follow me home се закон! и ја не го користам, ама иам видено како го користат Шала на страна, стварно иам забележно неколку идиоти кои се паркираат на ленинова и намерно го оставаат тоа да свети и одат седнуваат у кафиЌ.
За нокно време додека возиш, тие од позади да не ти блештат во очи така нешто. Знам мој другар во фелиција има такво и пред 2 години од охрид нокно време се вракавме и тоа го спушташе и креваше во зависност од тоа дали има возило позади нас. Фактички го менуваш аголот на ретровизорот
Фолоу ми хоум мене ми се покажува ултра практично кога одам во викендичка. Од гаражата кај што ја оставам колата (каде е ултра темно дур да стигнам до делот што е осветлен не кршам нозе. Најнекорисна опција во кола ми е климатизираната фиока за шише, протокот од климата е доволно лош за да нема поента ни да го отвараш да лади таму. Знам дека не е направено за ладење туку за колку толку одржување на температурата на пијалокот ама не брка работа.
Цитат: Tome-Colt на 17 Ноември 2012, 14:02:22 pmФолоу ми хоум мене ми се покажува ултра практично кога одам во викендичка. Од гаражата кај што ја оставам колата (каде е ултра темно дур да стигнам до делот што е осветлен не кршам нозе. Најнекорисна опција во кола ми е климатизираната фиока за шише, протокот од климата е доволно лош за да нема поента ни да го отвараш да лади таму. Знам дека не е направено за ладење туку за колку толку одржување на температурата на пијалокот ама не брка работа.Кај мене во Акордот грч ладен е пијалокот
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: edonos на 17 Ноември 2012, 11:48:13 amКај голфот стварно немам бескорисна опција сите се корисни,а кај јагуарот има рачна кочница,која што не ни фунскционира..Како може да нема рачна кочница? И кога треба да ја ставеш колата на нерамно место ставаш камења?
Кај голфот стварно немам бескорисна опција сите се корисни,а кај јагуарот има рачна кочница,која што не ни фунскционира..