Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Најбескорисна работа кај мене ми е надворешниот ретровизор. Го користам само кога треба да се паркирам или да влезам во гаража. А во возење се изместува после 100 метри и исто како да го немаш
Цитат: ficomk на 17 Ноември 2012, 08:04:22 amкај мене најбескорисна опција е подесување на возачкото седиште по висина.друго нешто непотребно мислам дека немаАма заборавате дека има ситуации кога една кола ја возат повеќе луѓе, или кога некој е понизок па му треба да може да го мрдне седиштето горе-доле.
кај мене најбескорисна опција е подесување на возачкото седиште по висина.друго нешто непотребно мислам дека нема
Кај голфот стварно немам бескорисна опција сите се корисни,а кај јагуарот има рачна кочница,која што не ни фунскционира..
Хаха, Follow me home се закон! и ја не го користам, ама иам видено како го користат Шала на страна, стварно иам забележно неколку идиоти кои се паркираат на ленинова и намерно го оставаат тоа да свети и одат седнуваат у кафиЌ.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“