Автор Тема: Колку глоби плативте досега?  (Прочитано 17426 пати)

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
Одг: Колку глоби плативте досега?
« Одговори #45 на: 18 Април 2011, 18:28:20 pm »
Ух.. досега го имам потпомогнато буџетот со неколку казни..

- 150 еур во Кичево.
- 45 еур на Бул. Словенија, во 3 саат сабајле. Мислам дека ме запреа за да не заспијат.
- 45 еур на Партизанска, во недела на пладне.
- 30 (мислам) еур на Иво Рибар Лола, за неносење кацига на скутер.
- 50 еур за пајак што ми ја собра колата.

Мислам дека тоа е тоа..

И уште пари ти останаа???..... :D :D :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14380
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #46 на: 22 Април 2011, 18:14:48 pm »
Dosega imam plateno (od novite kazni solenite) okolu 2600evra i edna ja cekam.....a i na brat mi mu napraviv okolu 1000evra i dva pati mu ja odzedoa vozackata zaradi mene (se pretstavuvam so negovo ime)...
vozenjeto +30km/h od dozvolenoto e 300evra kazna (ako ja platis vo rok od 8 dena 150evra)....
I sto e najseksi vo celiot muabet...cela Makedonija sum ja vozel i bez vozacka i neregistrirana kolata i vo pijana sostojba,abe nigde ama bas nigde ne mi imaat pisano kazna samo vo ovaa Bitolata mame mi ebaa....mu pominav so 180km/h na policijata(na Bulevarot vo Bitola) i od toj den do den denesen nema izleguvanje so kola a da ne mi pisat kazna....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11751
  • Архитект
« Одговори #47 на: 22 Април 2011, 19:29:22 pm »
Dosega imam plateno (od novite kazni solenite) okolu 2600evra i edna ja cekam.....a i na brat mi mu napraviv okolu 1000evra i dva pati mu ja odzedoa vozackata zaradi mene (se pretstavuvam so negovo ime)...
vozenjeto +30km/h od dozvolenoto e 300evra kazna (ako ja platis vo rok od 8 dena 150evra)....
I sto e najseksi vo celiot muabet...cela Makedonija sum ja vozel i bez vozacka i neregistrirana kolata i vo pijana sostojba,abe nigde ama bas nigde ne mi imaat pisano kazna samo vo ovaa Bitolata mame mi ebaa....mu pominav so 180km/h na policijata(na Bulevarot vo Bitola) i od toj den do den denesen nema izleguvanje so kola a da ne mi pisat kazna....

Aman beeee decko be. Што правиш толку, да не си некој outlaw? Значи ти имаш дел од онаа скултурата шо се напрај кај сатот а? Или пак од фонтата :) :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14380
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #48 на: 22 Април 2011, 19:40:27 pm »

Aman beeee decko be. Што правиш толку, да не си некој outlaw? Значи ти имаш дел од онаа скултурата шо се напрај кај сатот а? Или пак од фонтата :) :)
mozi da me napisat kako donator na tie spomenici :)...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ScArY`

• Почетник
  • *
  • Пораки: 25
« Одговори #49 на: 26 Април 2011, 19:35:51 pm »
Бонус се добива ако фатиш три или повеќе камери во редослед со брзина над пропишаната, колку поголема брзина поголем бонус. Да видиме кој ќе собере највеќе :)
mislam deka ne rabotat uste kamerite crep :)
SUZUKI SWIFT 1.6 16v

Отсутен ScArY`

• Почетник
  • *
« Одговори #50 на: 26 Април 2011, 19:38:59 pm »
hehe mene mi stigna cestitka za na sud pred veligden xD za poslem 11 vozenje :S
SUZUKI SWIFT 1.6 16v

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6919
  • French diamond
« Одговори #51 на: 26 Април 2011, 20:39:19 pm »
уфффф.... 400 евреј, а?? поглупа казна од ова неможи да има...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #52 на: 27 Април 2011, 01:36:18 am »
ne da e glupa, poidiotska ne mozhe da bide zatoa i si pazam mnogu retko vozam u toj period na iskachanja kje zaglavish negde i mi se sluchuvalo da stignam do kola u 15 do 4-4 i so devojka mi muabet djagara bugara kje pochekam ushte pola saat - saat zavisi kako sme raspolozeni za muabet i si picham posle sigurno u 4 i pol nema da me kazni ili u 11 i pol-12 ako se vrakjam nakaj doma, ali da ne zboram sigurno ne sigurno da ne si ja predizvikam sudbinata ushte 6 meseci mi trae "banot" za ne vozenje od 11 do 5.
p.s. zimno vreme ne ide da smrzavash u kola. shto iam slushnato od drugarche tatko mu shto e djandar vika zimno vreme deka ladno demek ne kaznuvale. me nemaat zapreno a ne ni sakam da me zaprat zasho po default ide sega ako te zaprat jadesh kazna, mora spomenici izbori...

Отсутен ScArY`

• Почетник
  • *
« Одговори #53 на: 03 Мај 2011, 19:06:43 pm »
уфффф.... 400 евреј, а?? поглупа казна од ова неможи да има...
da da neznam so im e samo forata da nemas polozeno bez dozvola 300e a ova poslem 11 do 5 400e
SUZUKI SWIFT 1.6 16v

Отсутен ScArY`

• Почетник
  • *
« Одговори #54 на: 03 Мај 2011, 19:09:53 pm »
ne da e glupa, poidiotska ne mozhe da bide zatoa i si pazam mnogu retko vozam u toj period na iskachanja kje zaglavish negde i mi se sluchuvalo da stignam do kola u 15 do 4-4 i so devojka mi muabet djagara bugara kje pochekam ushte pola saat - saat zavisi kako sme raspolozeni za muabet i si picham posle sigurno u 4 i pol nema da me kazni ili u 11 i pol-12 ako se vrakjam nakaj doma, ali da ne zboram sigurno ne sigurno da ne si ja predizvikam sudbinata ushte 6 meseci mi trae "banot" za ne vozenje od 11 do 5.
p.s. zimno vreme ne ide da smrzavash u kola. shto iam slushnato od drugarche tatko mu shto e djandar vika zimno vreme deka ladno demek ne kaznuvale. me nemaat zapreno a ne ni sakam da me zaprat zasho po default ide sega ako te zaprat jadesh kazna, mora spomenici izbori...
zavisi i od raspolozenie na policaecot hhhhh kako ke ti se pogodi :) ali bolje da ne te zastanat xD
SUZUKI SWIFT 1.6 16v