Се преправа де, мене дома ми е така оставен од памтивек, само има некоја заебанција, со фаза нула, не се разбирам баш зошто не сум до толку електричар. Со насоката од каблите од греачот како да влегуваат в штекер, мене бележана ми е едната страна од порано на двете работи, а и сеа брзо кога го менував цел внатре од прохром и тој што го местеше го спомна нешто за истиото и добележи убаво една цртка на истата страна на и на утикачот и на штекерот за да не случајно гуо уштекам обратно ако го вадам некогаш.
Целата работа е нешто ако има краток спој мислам, или слично, ако не е вака врзано ќе те здрви струјата директ, ако е како шо треба ќе оди да падни осигурач или така нешто , затоа уствари и ги фиксираат в ѕид каблите за да не заеби работа некој.
Е сеа ако не си стручен за ова, викни некој нека ти види, ќе си бележи и ќе го наместиш тајмерот, после нема потреба вадење, а и да има ќе ти е бележено се.
ЕДит:аАко е овај од линкот твојот, пишува: WIFI безжично поврзување со Aqua Ariston Net апликација. Слези си ја апликацијата, вероватно имаш опција.