Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 175
Цитат: Oliver^^ на 19 Ноември 2016, 11:59:05 amЗвукот неможам да го слушнам добро- дали можеш да ми кажеш дали звукот кој го слушаш е механички или е електричен?Ах сега ме погоди... Па незнам мислам дека е механички. А која е разликата меѓу таков и електричен ? Овај звук е нешто слично како саат кога ќе штрака во броењето на секунди, само со многу побрзо темпо. Пробај со слушалки најдобро се слуша.
Звукот неможам да го слушнам добро- дали можеш да ми кажеш дали звукот кој го слушаш е механички или е електричен?
Дали некој слушнал за Дечково (Оли се вика)? Многу ми го испофалија. Работел со Заволи плински уреди. Од Автомакедонија колите од салон ги носеле кај него да им инсталира плински уред. Се наоѓа некаде на Илинденска во Карпош 3.
дечки да прашам некој ако се рабира троа повеке дали е дефект или е нормално за плинот, кога во прва брзина тргнувам ако испуштам кумплуг а недвам гас колата ми гасне што не е случај кога е на бензин. Дали е нормално тоа можно да е до ладново или до плинот. Се друго си работи добро да чукнам во дрво.