Интересно како имаш тенденција да го затупиш непотребно.
Никаде не кажувам дека не е добар, така да, честито ново измислување глупости. Како може да кажам дека не е добар ако никогаш до сега не сум пунел таму? И шо ме боли мене цевка за на Денде лансерот и каде он тура плин? На Денде може нема да му јави грешка со горивата на Макпетрол, а кај мене појавува. И сега?
Јас сум приметил разлика помеѓу поскап (европски) бензин и нашиот што се води како 98ца. 95ка кај нас не сум турил до сега, туку само еднаш во Србија на ОМВ и не се сеќавам дали имаше некоја разлика. И сега?

Озбилно нигде не велиш дека не е добар ? Озбилно јас го измислив сето тоа дека велиш оти не е доволно добар таму плинот ? Сериозен си ?
А ова што е ? Јас оваа ''глупост'' ја напишав ?
Би претпоставил дека има зошто им е поевтин. Според твојава прича, ете зошто, пошто едноставно не е доволно добар.
И сега ја сум тој што тресел зелени, а уствари ти донесе заклучок од приказна на член што му штракала колата, а уствари никогаш не си бил да полниш таму, и затоа ти реков дека си во оние малкумина што велат дека нечини. Башка што никогаш не си наполнил од таму.
И потоа ја ти посочувам од други искуства и ти викаш ме боли цеф за нив, ама битно од на драјв-р искуството за плинот не те боли цефот ?

Ја сум тресел зелени, ја сум измислувал глупости, ајде посочи каде измислив ја за тебе нешто во случајов. Првин ти прочитај што си напишал.

Јас барем се надевам дека усисуваат внатре што паѓаат шпонови, кај мене беа оставени на усисната од надвор (внатре не знам). Али еве ја уште не зарибала, па ваљда ги извадиле тие од внатре. Тоа многу ми смета и само ја надополнува сликата дека во Македонија има се помалку места каде што ќе платиш и ќе бидеш соодветно услужен. 
Кога го ставивме овој карбуратор и мајсторот што го бушеше, милион струготини паднаа во усисната грана. Потоа ја запали, туража малце, еве пројдоа 5 години од тогаш, не е зарибан моторот.