Гласање

Која фирма е најдобрата за местење на плински уред за кола. (пари, квалитет, се)

Плимонт
130 (72.2%)
Новус
15 (8.3%)
Мармил Монт
12 (6.7%)
Кар Систем
15 (8.3%)
Дурла ЛПГ Битола
3 (1.7%)
Плинмонт Битола
5 (2.8%)
Плинстарт Јовус Битола
0 (0%)

Вкупно гласови: 180

Автор Тема: PLINSKI UREDI  (Прочитано 503307 пати)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
Одг: PLINSKI UREDI
« Одговори #945 на: 27 Декември 2014, 03:17:36 am »
Zborev so zvonko KSH rati kaj niv nemoze .. poso koj ke garantira za mene deka mesecno ke im davam pari
A makplin so vrski mozat da mi sredat za kesh rati
Plimotn samo baknarski krediti so karticki so ne ti znam sto .. prvo ne sum prijaven kaj so rabotam,takov kredit nema da mi odobrat nisto ne praam taka samo kesh na doverba.
200 evra ki plakam kesh pri montaza i 200 evra na 2 rati po 100 ce  i sum zavrsil  :D  pari imam  ama nemam uslovi za kkreditna karticka i t.n nez dali me razbiras.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5823
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #946 на: 27 Декември 2014, 03:35:29 am »
Got it!

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7282
« Одговори #947 на: 27 Декември 2014, 03:47:01 am »
Zborev so zvonko KSH rati kaj niv nemoze .. poso koj ke garantira za mene deka mesecno ke im davam pari
A makplin so vrski mozat da mi sredat za kesh rati
Plimotn samo baknarski krediti so karticki so ne ti znam sto .. prvo ne sum prijaven kaj so rabotam,takov kredit nema da mi odobrat nisto ne praam taka samo kesh na doverba.
200 evra ki plakam kesh pri montaza i 200 evra na 2 rati po 100 ce  i sum zavrsil  :D  pari imam  ama nemam uslovi za kkreditna karticka i t.n nez dali me razbiras.

Па некој од твоите родители нека отиде, од нивни картици нека кратат таму, па потоа дома ти ке се раздужиш. :D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #948 на: 27 Декември 2014, 04:11:37 am »
Duzev do pred 1 mesec kaj moiite pa se razduziv veke nesakam da sum duzen na glava mi stoi, vaka mi e cista smetkata za 1 nedela sobiram 100 ce i go pustam, ako zapnam za 1 mesec ke go isplatam komplet :D da stegnam malce zabi :D  ama da mi bide rastereteno ke praam na 2 rati :D

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3160
« Одговори #949 на: 27 Декември 2014, 08:25:53 am »
Незнам дали за мене кажува смоле ама како и да е.

И за тебе и за Сале, така ми кажаа, дека вие сте тест пилоти :)

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
« Одговори #950 на: 27 Декември 2014, 10:40:07 am »
Колку време трае тој тест?

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #951 на: 27 Декември 2014, 14:21:05 pm »
I decki uste nesto me interesira dali mokjnosta na motorot si ostanuva  ista ili ako se namaluva da ne e preterano ?

Отсутен Мартин_91

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #952 на: 27 Декември 2014, 19:56:27 pm »
Neznam zasto a i ne e tolku bitno makplin gi nema navedeno gore za glasanje.Koga sum veke kaj makplin kazete mi dali nekoj ima iskustva so nivnite uredi zboram za onie sto gi nudat od 400 e i od 450 e dobro bimi dosle do polesna odluka.
Vi blagodaram :D
temata e otvorena lani ova vreme i verojatno togas nikoj neznael za makplin i nivnata 15 godisna tradicija i iskustvo .. kako i da e.. izi grin gas vo plimont e 360 evra..
Не знам зошто толку ги исмеваш. Доста корисни работи можат да се прочитаат од тебе, ама понекогаш претеруваш со вакви муабети. Татко ми уште во 2001-2002 монтираше плин кај нив и се беше ОК, одлично беше изведено. И според мене Плимонт се број еден, професионалци се и услугата е одлична, сфаќам и дека ти се блиски, ама тоа не е причина да ги деградираш другиве.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15991
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #953 на: 28 Декември 2014, 15:46:37 pm »
Не знам зошто толку ги исмеваш. Доста корисни работи можат да се прочитаат од тебе, ама понекогаш претеруваш со вакви муабети. Татко ми уште во 2001-2002 монтираше плин кај нив и се беше ОК, одлично беше изведено. И според мене Плимонт се број еден, професионалци се и услугата е одлична, сфаќам и дека ти се блиски, ама тоа не е причина да ги деградираш другиве.

не деградирав никого. макплин стварно постојат 15-тина години. ако сакаш и ке ти ја раскажам историјата нивна, и за газдата и за синот негов и како дошло он да отвори фирма за монтажа на плински уреди... поентата е дека никој не знаеше до лани за нив... никој.. затоа што не се рекалмираат и ги нема никаде ни да ги чуеш ни да ги видиш... од лани почнаа на форумов и на другите форуми да се покажуваат... како ке знам јас за тебе дека работиш тоа и тоа (а ми требало) ако не се покажеш или не те посочи некој како добар избор?

кај виде деградирање тука?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Мартин_91

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #954 на: 28 Декември 2014, 16:05:55 pm »
Ми изгледаше како да сакаш да кажеш дека не постојат 15 години. Извини ако сум те сфатил лошо.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15991
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #955 на: 28 Декември 2014, 17:17:41 pm »
прифатено извинувањето. како и да биде, тоа беше добронамерна критика за нив...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2626
  • Custom made interiors
« Одговори #956 на: 29 Декември 2014, 23:52:28 pm »
Доста ефтин плински уред.Дали некој од форумот го има инсталирано?Како се има покажано?
Мој другар по моја препорака летото кога беше акцијата кога излезе уредов го инсталира на Хјундаи и30 и е презадоволен. Јас веќе имав монтирано на мојата кола инаку ќе го монтирав овој уред со супер цена.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55351
  • Махер
« Одговори #957 на: 06 Јануари 2015, 10:00:13 am »

Ова, ова...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45243
  • Il Moderatore
« Одговори #958 на: 06 Јануари 2015, 10:21:25 am »
Од кога викам јас...

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

There’s nothing better than driving a car you fixed

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #959 на: 06 Јануари 2015, 11:32:31 am »
Кога ќе отвориш гепек на колава се чувствуваш како да возиш Лада 2107. А и моторов унаказен со милион црева кабли и дизни.

Not sure if човеков е циган у душа или е како нас па некако со 300 маки скрпил за масерати и му ставил плинче за да може да го вози. ;D