Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 180
Многу фактори би влијаеле на таква одлука, бар кај мене.Прво, не би чачкал нешто што работи перфектно. Имам една девиза - ако било добро, таков уред би идел фабрички.Второ - имам некоја природна одбивност спрема плин. Неможам ни да го мисирнам, а обично 90% од колите што се на плин и што се имам јас возено во нив, мирисаат на плин, во кабината. Не навлегувам од кои причини е тоа така.Трето - незнам како тоа би имало влијание на подолг рок. Тешко дека во наредните 5 години ќе можам да си дозволам пак ново возило.Четврто - чичко ми загина во возење, во кола, како директна последица на плин. Претходно, пријателче загина - од истата причина. И двете коли, односно остатоците од нив, како и остатоците од луѓето - најважно, по инцидентите можеше да се соберат во обично најлонско ќесе.Неможам, бар не во моментов. Менталниот склоп ми има развиено одбрамбен механизам за кола на плин.
И ја не би ставил, ама ако не ставев, ќе возев 10 дена а останатите 20 со Градски Автобус ќе се возев
Цитат: Simo - Carrier166 на 12 Август 2014, 12:17:47 pmИ ја не би ставил, ама ако не ставев, ќе возев 10 дена а останатите 20 со Градски Автобус ќе се возев 90% мирисале на плин внатре.