Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 411
Цитат: deksa на 13 Ноември 2017, 22:02:05 pmЦитат: mkm на 11 Ноември 2017, 20:12:08 pmПрв критериум за купување на половна кола е: земи Голф има миљон плацеви со ефтини половни деловиМеракот за BMW или Audi e голем и мора да се биде фраер макар колите биле над 15 год стариДефиниции за глуп или искомплексиран Македонец Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkГосподе боже, по кафичи кој што ставал на маса, јас стварно незнам кај идеш и што гледаш, ама мене искрено ме заболе кој што и како става на маса.
Цитат: mkm на 11 Ноември 2017, 20:12:08 pmПрв критериум за купување на половна кола е: земи Голф има миљон плацеви со ефтини половни деловиМеракот за BMW или Audi e голем и мора да се биде фраер макар колите биле над 15 год стариДефиниции за глуп или искомплексиран Македонец Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Прв критериум за купување на половна кола е: земи Голф има миљон плацеви со ефтини половни деловиМеракот за BMW или Audi e голем и мора да се биде фраер макар колите биле над 15 год стари
Зш како дизел, барем компресорите се брзи....
Цитат: kalimero на 14 Ноември 2017, 16:04:48 pmЦитат: deksa на 13 Ноември 2017, 22:02:05 pmЦитат: mkm на 11 Ноември 2017, 20:12:08 pmПрв критериум за купување на половна кола е: земи Голф има миљон плацеви со ефтини половни деловиМеракот за BMW или Audi e голем и мора да се биде фраер макар колите биле над 15 год стариДефиниции за глуп или искомплексиран Македонец Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkГосподе боже, по кафичи кој што ставал на маса, јас стварно незнам кај идеш и што гледаш, ама мене искрено ме заболе кој што и како става на маса.Кој си ја има мувата на капата.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Цитат: deksa на 14 Ноември 2017, 16:08:40 pmЦитат: kalimero на 14 Ноември 2017, 16:04:48 pmЦитат: deksa на 13 Ноември 2017, 22:02:05 pmЦитат: mkm на 11 Ноември 2017, 20:12:08 pmПрв критериум за купување на половна кола е: земи Голф има миљон плацеви со ефтини половни деловиМеракот за BMW или Audi e голем и мора да се биде фраер макар колите биле над 15 год стариДефиниции за глуп или искомплексиран Македонец Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkГосподе боже, по кафичи кој што ставал на маса, јас стварно незнам кај идеш и што гледаш, ама мене искрено ме заболе кој што и како става на маса.Кој си ја има мувата на капата.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkСтавам клучеви на маса по кафичи, и телефони и носам нокте на малоит прст, позлатен ланец од надвор и менѓуша со крст што виси и убаво ми е и среќен сум. Гајле ми е што мислиш ти и тие ко тебе, и дали и што ставаат на маса, многу се оптеретуваш со вреѓање и замарање за други. Уште немаш корегирани цена у оглас а два пати прсна од течноста.
Цитат: Bicikle на 14 Ноември 2017, 14:11:51 pmЗш како дизел, барем компресорите се брзи.... Има интересен менувач (речиси дизелски). 120кмч си на 2500 вртежи во шеста. На 3000 вртежи веќе си 140-145кмч. А за брз, да, може да се вози динамично. А може и да се круза со 120 на темпомат и мртва тишина без вибрации.
Си помислив дека го штедиш првично
Денес е Задушница, па во чест на неодамна починатиот дизел мотор да раздадеме за мир на душата на покојниот.За сите што сме сеуште живи на овој земен свет, повелете заблажете душа со локум и алва:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За покојниот да раздадеме тоа што најмногу го сакаше додека беше жив, и ќе му се најде и на оној свет.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Слава му.
Веќе децении уназад возилата (бензинци) возат на плин, нема ништо комплицирано, замо заштедата кај дизелот бензинот на плин е 14% и почист ваздух што луѓето не ги перцепраат баш. Секако апсурдно е да земиш нов дизел и плин да му редиш кога можеш нели бензин за купиш и да му ставиш плин.