Народов е толку глуп тоа чудно едно.
Народов не капира дека за за 3000 евра дупло подобра варијанта му е да купи Поло со фабричка цена цена од 10.000 евра (30%од вредноста) одошто Ауди А4 си фабричка цена до 20.000 евра исто за 3000 евра.
Само народов е кретен, не му текнува дека цената на одржувањето директно зависи од иницијалната цена на возилото. Сељак што до вчера возел 101 сега мисли дека сака да вози Пасат, па после гуми му биле скапи, дизни му биле скапи, сервис му бил скап.
Епа бате, кога си дебил, нема да страдаш само ти, туку и другите околу тебе.
Дека според тебе сум глуп или спаѓам во глупите,малку накратко...
Во план сум да се преселам Немачка фамилијарно,па и покрај другите работи во план е да се купи возило...
Е сеа пошо пикот е,најмалку 170кс,класа најмалку компакт најмногу А6,БМВ 5,Е класа,тие мислам се викаа висока средна класа,треба да одвојам најмалку 25-40 бона за ново.Епа пошо толку нема да се има ке се оди на половно ЕУР4 со најмногу 150Ккм и ич нема да мие чуе колку ке го трујам Ханс од Минстер,или Џељо од Санџак преселен во Хановер,или Стево од Гермијан кој работи во МекдоналС во Келн...Се разбира ако тоа ми го издржува семејниот буџет,ако не ке одиме на поново Еур5 али под зацртаните планови за големина,цила,опрема нема да ме одвратат муабети слични на твојот.