Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 411
Цитат: ficomk на 31 Август 2013, 10:26:16 amне би рекол дека ова 20 годишно ауди е кантaнеее ичЦитат: onak на 31 Август 2013, 10:30:24 amаудито дефинитивно не е крш, има уште бајаги возење во него, на ова малку што се гледа, видливо е дека е чувана, башка и муабетот дека 1 деценија е во гаража, значи и ептен пазено е, тоа значи ке тера уште... Абе уште на ново мириса шо се вика
не би рекол дека ова 20 годишно ауди е кантa
аудито дефинитивно не е крш, има уште бајаги возење во него, на ова малку што се гледа, видливо е дека е чувана, башка и муабетот дека 1 деценија е во гаража, значи и ептен пазено е, тоа значи ке тера уште...
Abe ne praj muabet, ko vcera da e kupeno da e a prestanaa da se prizveduvaat vo deveeset i nekoja!
ооооо извинете газди... дај да им забраниме на луѓето да купуваат и возат постари коли само зашто вие можете нови да купите...сега сватив уствари со кого ја терам муабет тука...
Цитат: filipv на 31 Август 2013, 10:32:22 amЦитат: ficomk на 31 Август 2013, 10:26:16 amне би рекол дека ова 20 годишно ауди е кантaнеее ичЦитат: onak на 31 Август 2013, 10:30:24 amаудито дефинитивно не е крш, има уште бајаги возење во него, на ова малку што се гледа, видливо е дека е чувана, башка и муабетот дека 1 деценија е во гаража, значи и ептен пазено е, тоа значи ке тера уште... Абе уште на ново мириса шо се викаЦитат: Sportex на 31 Август 2013, 10:36:31 amAbe ne praj muabet, ko vcera da e kupeno da e a prestanaa da se prizveduvaat vo deveeset i nekoja!ооооо извинете газди... дај да им забраниме на луѓето да купуваат и возат постари коли само зашто вие можете нови да купите...сега сватив уствари со кого ја терам муабет тука...
Иначе, Онак, со огромно задоволство би поседувал и одржувал 20 години стара w125-ка со 2.0 атмосферски дизел од седумдесетина коња. Ќе и се радувам ко дете на играчка. И - кога ќе ја возам и одржувам јас! - од тој ауспух тешко дека ќе видиш барем „ч“ од „чад“
Онак, да седнеш да повозиш, шознам, некоја нова volvo S60-ка со најслабиот можен дизел (125 коња) мислам дека нема да сакаш да станеш и дека нема со денови да ти ја симнат насмевката од лицето. Не да нема да бегаш во широк круг „од дизели“, туку ќе гравитираш и ќе кажеш „да, го сакам, сакам мој да биде!“. :-)