Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Јас на идење од Скопје Претицав Панамера дизел со моево јадно дизелче, го напраиф муфлјуз кај Каталаново, он си возеше 80 ја го прелетав со 110.
Најубаво на 4 метра да се тркаме ти реков јас, за да имаш било какви шанси! Пошто јадеш Лања за на Велешко брдо, дојди ќе се пуштиме! Кој губи уф кафанта части, не боли нели ? Нема да се тепаме мајку му! Јас не реков дека јас ќе победам, ќе видиме, сигурни победници ќе бидат само присутните !
Цитат: Sportex на 25 Јуни 2013, 12:20:11 pmНајубаво на 4 метра да се тркаме ти реков јас, за да имаш било какви шанси! Пошто јадеш Лања за на Велешко брдо, дојди ќе се пуштиме! Кој губи уф кафанта части, не боли нели ? Нема да се тепаме мајку му! Јас не реков дека јас ќе победам, ќе видиме, сигурни победници ќе бидат само присутните !Прво раздужи си ја десетката со кромид со исто толку пива..
Цитат: Sportex на 28 Јуни 2012, 18:15:53 pm Cuore....ај се кладиме дека Германија ке оди понатаму! Еве скромно по ова доле на сликиве! Кладба прифатена !
Cuore....ај се кладиме дека Германија ке оди понатаму! Еве скромно по ова доле на сликиве!
Цитат: Chlink на 29 Јуни 2012, 00:18:50 amСи ќари Куоре ќебапи Не саде ќебапи ами и бира! Секоја чест за Италијаните иако ми се најнеомилената фудбалска нација на светот.Германците нека одат на пивофест во Баварија, треба уште к'баси да јадат и пиво да пијат, нема врска ова со "онаа" Германија! Начисто се посрамотија со играта!
Си ќари Куоре ќебапи
Цитат: Sportex на 25 Јуни 2013, 12:50:42 pmЈас на идење од Скопје Претицав Панамера дизел со моево јадно дизелче, го напраиф муфлјуз кај Каталаново, он си возеше 80 ја го прелетав со 110.5:00http://www.streetfire.net/video/128-top-gear-daihatsu-materia-vs-ascari-a10_168699.htm
Ахахахаха, сум забораил за ова!Види, секое кладбено дело застарува после 6 месеци ако не е пристапено кон негова реализација, поготово ако странката која е добитник не присуствувала на неколку покани за дружба!