Dali ne gledas kolku los vpecatok ostavas? Kako sto ti rekov i minatiot pat ova se oficijalnite rezultati na FIA Lemans24. Jas potrosiv vreme i resursi, da gi baram, najdam, soberam na edno mesto i objavam. Jas ne sum nearugmentiran trol, kako ostanatite forumasi.
не си трол? хахаха.... со секој кој ке дојде на темава и е напише дека бензинецот е подобар од дизелот, се расправаш со него, мафташ цело време со еден те исти текст, со едни те исти постови и сето тоа од некој твој за мене непознат инат...
тоа што ти ако воопшто си потрошил и некакво време плус некакви ресурси, тука ни јас ни еден куп други луге не го гледам како никаков доказ бидејки немаш никаков доказ освен рачно напишани бројчиња и тоа на латиница а не на кирилица, веројатно заради уште еден твој личен инат...
немој да ги наметнуваш своите мислења, зашто никој не ги наметнува врз тебе. ти велиш дека возењето дизел е за кеиф... за мене лично е ИЗМАЧУВАЊЕ, а и за многу други, а кога ке почнеш да убедуваш дека тоа е кеиф и да објаснуваш зашто, почињаш и да навредуваш, бидејки газиш по сетилата на лугето...
и за крај, да го прекинеме натегањево, немам намера да те убедувам тебе за ништо и за било што. се работи за вкус и желба... ти сакаш дизел, јас го мрзам и тоа е тоа, а погледни ја погоре анкетата и јасно ке ти биде... раководи се по тоа.