Ајде вака.
Прво ситуацијта со меганот на бушав. Искрено очекував повеќе. Прч збори за нагорницата (чудно е како некој луѓе самитеси оформуваат ситуации). Значи возев во 5та на негде 2000обрт. Со пуштена клима и четворица волови во кола, моментот се случи кога Бушав дојде да ме помине јас се престроив во десна лента он значително побрзо од мене се движеше, во моментот кога дојде до мене вратив 4та и дадов гас. и не успеа да ме стигне туку после неколку секунди почнав да му бегам што е и нормално ипак беше веќе залетан. Е сега колку он сакал да ме престигне и колку уживал не знам он ке си каже.
За накај стража, не ни возев брзо се додека не се упалив малце и почнаа дизели да влагаат под нозе, реоследот беше пунто хгт, 166, 156. Иако на почетокот сите доста ми избегаат.
И Шмич беше во кола слободно нека каже дали лажам за се што сум пишал.
Прч срамота вака, ако си очекувал нешто да ти докажам си требал да кажеш. Како на пример кога почна звуци да испушташ кој со сета сила пробуваше да ги задржиш, нагоре по стража кога почнаа дизелите под тркала да паѓаат, измеѓу 5500 и 7200. Шмич ми е сведок.
Ипак не беше поентата да мериме курови, следниот пат ако некој го мисли тоа слободно нека каже и ќе видиме што како.