Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Цитат: Ipkisija Meskosa на 15 Мај 2013, 20:51:01 pmНе знам дали ја погодив темата, нов сум на форумов. Ве читам редовно, само сега решив да се зачленам...Имам едно прашање:Што е подобро? Бензинец или дизел? Бизел
Не знам дали ја погодив темата, нов сум на форумов. Ве читам редовно, само сега решив да се зачленам...Имам едно прашање:Што е подобро? Бензинец или дизел?
бензелплитанххзејмна....Тоа е правата ствар. Ајде сега сите повторете и напишете 100 пати во тетратките: бензелплитанххзејмна
Цитат: Falangasaurus на 15 Мај 2013, 20:55:09 pmЦитат: Ipkisija Meskosa на 15 Мај 2013, 20:51:01 pmНе знам дали ја погодив темата, нов сум на форумов. Ве читам редовно, само сега решив да се зачленам...Имам едно прашање:Што е подобро? Бензинец или дизел? БизелСекој работен ден, на Шител телевизија, после Вестите.
пред малце видов парна локомотива по нашиве улици,поточно на булевар србија,црвена боја,караван,такси.се гледаше квалитетен дизел по густината на чадот.а вчера па ептен интересно видов југо дизел,само незнам дали беше со турбинче.многу убаво си фрлаше црно од издув,а не го стискаше,го паркираше
Цитат: bramovsk на 09 Април 2013, 22:17:01 pmЦитат: filipv на 09 Април 2013, 21:02:30 pmja возев џам нова астра 1.4т и не дека нешто се подмочав од возбуда... фино влече, ама пак го има типичниот бензињарски ambiguity докај 3000 рпм. за на аутопут можда. за низ град - не фалаЕ овие моторчиња најверојатно се и ќе бидат многу присутни во турнг колите кои ќе се продаваат кај нас. Јас не кажувам да возите со памперса да не ги мокрите седиштата, но овие мотори се директно конкурентни на 2.0 TDI во слично куповниот сегмент. добар виц :-)
Цитат: filipv на 09 Април 2013, 21:02:30 pmja возев џам нова астра 1.4т и не дека нешто се подмочав од возбуда... фино влече, ама пак го има типичниот бензињарски ambiguity докај 3000 рпм. за на аутопут можда. за низ град - не фалаЕ овие моторчиња најверојатно се и ќе бидат многу присутни во турнг колите кои ќе се продаваат кај нас. Јас не кажувам да возите со памперса да не ги мокрите седиштата, но овие мотори се директно конкурентни на 2.0 TDI во слично куповниот сегмент.
ja возев џам нова астра 1.4т и не дека нешто се подмочав од возбуда... фино влече, ама пак го има типичниот бензињарски ambiguity докај 3000 рпм. за на аутопут можда. за низ град - не фала