jas mislam deka e problemot vo
nacinot na vozenje, sakale nejkele golem del ednostavno NE znae da vozi dizel, jas nikogas nemam potreba da menjam vo pomala brzina, nemam lag, sila imam na pretek koga ke mi prdne...
eden kolega me vozese prviot den na rabota, kaj ke napravese 3 soobrakajki so 1.3 multijet 75ks fiat doblo, cel pat go vozese na 3000 rpm, vnatre buci si bara druga brzina i vikam aj da ne preteruvam da mu se mesam vo vozenje, kulturno go prasav sto kola vozi, mi kaza honda i deka site koli gi vozi vaka, hondata trosela 10, sega ima 1.0 corsa taa trosela isto, na vrakanje sednav da vozam...po 2 dena na teren (samo jas vozev) vika a be izgleda imame dupnat lonec, ne buci koga ja vozis ti , jas koga vozam ne se sedi vnatre i trosi 8 vo grad, so tebe e tivko i na7 padna potrosuvackata, tuka veke puknav

"ne e dupnat lonecot crep ni eden, dupnata ti e glavata izdisana, dizel se vozi normalno na niski obrtai ne e ova benzinec ebate belja ebate, saltaj na 2200 rpm ke vidis deka nema da ti buci i na tebe

" a se prasuvav zasto pandata dizel im pomesala nafta i voda i sedi ceka remont....