Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 410
Уште се далеку дизелите.. вчера се качувам во голф 5 дизел и до првите семафори онака скоро воодушевен на семафорот нема ништо не се слуша внатре нема вибрации воопшто ама сиот впечаток се сруши кога требаше да тргне. Па повеќе вибрации и тресење се осеќаше отколку кога тргнувам јас со мојот 38 годишен бензинец!
Смешно и жално но вистинито.
Ogranicete ja kosilicata na 5000rpm, pa sporedbata spored kubikaza ke ima logika
Незнам како очекуваш одговор кога не ги знам принципите на работа.
Цитат: MecheTo на 26 Јануари 2013, 16:56:03 pmНезнам како очекуваш одговор кога не ги знам принципите на работа.Но, знаеше дека јас најмалку сум требал да зборам. На ТОА се одесуваше моето прашање „зошто“.
Цитат: filipv на 26 Јануари 2013, 17:00:19 pmЦитат: MecheTo на 26 Јануари 2013, 16:56:03 pmНезнам како очекуваш одговор кога не ги знам принципите на работа.Но, знаеше дека јас најмалку сум требал да зборам. На ТОА се одесуваше моето прашање „зошто“.Заради тоа шо тотално ја промаши поентата на мојот муабет.
Цитат: LosiPatista на 26 Јануари 2013, 16:44:41 pmOgranicete ja kosilicata na 5000rpm, pa sporedbata spored kubikaza ke ima logikaЗаврти го тракторот на 8-9000 вртежи тогаш и за мене ќе има логика споредбата
Леле, ептен го тупите. Филип, аман више. Колку си упорен на кобила опашка ќе искорнеш.