Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Зошто нема дизел во рели? Нели се е до тој Torque при ниски вртежи?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
симо,веле споредував коњажа и секако тси моторот е технологија 2010 а јтд е далечната 1998 по коњажа се исти тоа ми беше споредбата.еве нешто веродостојно,нека најде некој истражување на светско ниво што повеќе се вози дизел или бензин,америка не би ми била веродостојна поради многу ефтиниот бензин
Almost half (48%) of new cars in the EU are sold with a diesel engine. This strongly contrasts with less developed diesel markets elsewhere on the globe.
Цитат: Falanga на 27 Јули 2012, 14:25:39 pmЗошто нема дизел во рели? Нели се е до тој Torque при ниски вртежи?рели е тркање
Ти возиш кола само за потреба?
Пошто ние сите возиме највеќе за ќеиф, и кога имам обврски поинтересни ми се поради тоашто ќе треба да возам, па макар 101 било.
Ние сме сите тука љубители на автомобилизмот.
мора сите да попуштимекрајно изгледа ќе биде дека и 2те имаат предности и маани,ноТД победник во секојдневно возењеТБ победник кога станува збор за тркање и правење мерак на стаза
И јас сум љубител на автомобилизмот и голем дел од сите до сега извозени километри биле од ќеф, а не потреба. Само што за разлика од вас, мене дизелот ми праи поише ќеф.
Цитат: Smichka на 27 Јули 2012, 14:49:21 pmмора сите да попуштимекрајно изгледа ќе биде дека и 2те имаат предности и маани,ноТД победник во секојдневно возењеТБ победник кога станува збор за тркање и правење мерак на стазаСе согласувам со погоре изнесените заклучоци.
Цитат: filipv на 27 Јули 2012, 14:49:01 pmИ јас сум љубител на автомобилизмот и голем дел од сите до сега извозени километри биле од ќеф, а не потреба. Само што за разлика од вас, мене дизелот ми праи поише ќеф.Што ти прави повеќе ќеиф?