Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Цитат: Deni на 24 Март 2013, 17:23:23 pmЈас верувам дека огромен број на форумски луѓе не возеле, ниту се возеле во турбо бензинец.Ама се возеле во т дизели. Што значи уште пре а влезат во турбо бензинци со само пробани атмосверци се на страната на т бензинците. Недај боже да се качат, ќе бараат а ве тепаат . Имавте искуство во глфчето на Томи, ваљда го заборавате тоа господине Дени
Јас верувам дека огромен број на форумски луѓе не возеле, ниту се возеле во турбо бензинец.
Е шо е точно ?
Јас зборував за себе, дека имам возено (кога велам возено мислам на минимум неколку стотини километри во некои случаи и илјади ане само кругче или пробано) и нормални малолитражни турбаши и помрсни со повеќе коњови и зафатнина!Да се разбереме поубаво !
Цитат: Sportex на 25 Март 2013, 17:49:22 pmЈас зборував за себе, дека имам возено (кога велам возено мислам на минимум неколку стотини километри во некои случаи и илјади ане само кругче или пробано) и нормални малолитражни турбаши и помрсни со повеќе коњови и зафатнина!Да се разбереме поубаво !GTR - от, дизел или бензин беше ?
Цитат: Chlink на 25 Март 2013, 16:09:21 pmЦитат: Deni на 24 Март 2013, 17:23:23 pmЈас верувам дека огромен број на форумски луѓе не возеле, ниту се возеле во турбо бензинец.Ама се возеле во т дизели. Што значи уште пре а влезат во турбо бензинци со само пробани атмосверци се на страната на т бензинците. Недај боже да се качат, ќе бараат а ве тепаат . Имавте искуство во глфчето на Томи, ваљда го заборавате тоа господине Дени Не го заборавив, како што не сум го заборавил возењето во Бората на Нуме. А тек замисли 230кс тдизел како BMW 125d.
ај кога го спомнавте голфот на томи ..... од искуство попрво би одбрал 320cdi пред Голфот на томи. Двете коли турбо, двете одат многу добро.