Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 410
"If all parts are available, a BMW 320d with the emission standard Euro 5 could be upgraded for 11,035.67 Euro"LOL
Цитат: Molec на 16 Мај 2018, 11:22:37 am"If all parts are available, a BMW 320d with the emission standard Euro 5 could be upgraded for 11,035.67 Euro"LOLЕве го списокот на делови за дизел бмв да биде еколошко возило во Германија. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Вози МишкоооПосле ќе биде: ееее детево нешо алергии астми ми има.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да ни е организирана државата, да има сенс и волја од сите засегнати страни (министерства, невладини), би се потрудиле добар дел од овие коли да завршат во Македонија и да има замена старо (еуро 1,2 и 3) за старо (еуро 5), со тоа што би ги продала после државата овие ептен старите за старо железо. Принцип прв дојден прв услужен а може и да се додаде услов кој има помал месечен приход да има предност или самохрани родители, сепак колата е потреба а не луксуз.
1.8 TFSI еуро 5, 160 коњски сили како се има покажано? Најмногу ме занима дали е трошаџија на масло.