Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 411
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Mислев на Мазда 6.... 2.2 не сум возел..само ја ревнав во место и се зачудив колку брзо прима...чудно дури.
Aјде да го решиме митот со бмв-то на бузуки, особено 40-140 мин. и 80-120 мин. Ипак ја би 530д (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: vlatko.klp на 13 Јуни 2017, 09:27:08 amAјде да го решиме митот со бмв-то на бузуки, особено 40-140 мин. и 80-120 мин. Ипак ја би 530д (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И во реалност истово се покажа.. Чак што 30ката имаше и чип некој, ремап... Е сега што корист имам да забрзувам од 60 до 100 во 4та кога имам долг мењач... Втора исклучува на 120.. што значи тоа можам да го извозам со втора, што би било доста (многу) побрзо од 530д во било која брзина (на мењачот)
Тоа пиштењето и вриштење кај мене е музика за уши и никогаш не ми било проблем да му вратам брзина подолу.. Незнам дали си слушнал колку е тивок и колку добар звук вади шестак.. Башка кај мене е со фабрички катализатори, лонци..
Има штета 2 брзини да скокниш на пример од 5-та 3-та или 2-ра?
Јас не сакам да прешалтувам за да претекнувам....ни од 6 та во 5 та...не па пониска.Тоа го правам со Југото и е анојинг.