не би купил дизел возило (кола) НИ ПОД РАЗНО освен товарно возило...
Знаеме директоре.
Tреба некој да те седне у нов V70 со D3 мотор со 400 Nm да доживееш просветление
Твојот суд е донесен за коли стари 20-30 години и како таков е застарен.
директоре... седнав јас во нов новцат Ѕ60 со D5 мотор од 2013-та година... и не ми напраи кеиф.. дизел си е дизел... утишан трактор... кога ке цапнеш на гаста доаѓа моментот кој ме тера на повраќање а тоа е звукот кој не ми прави кеиф... тракатракатракаттрррртртртртртрррр... со еден збор ДИЗЕЛ авук кој баш и не го обожавам... целиот луксуз на возилото, целиот прекрасен ентериер, целиот труд да се направи така прекрасно возило ГО ПОКРИЛЕ со гомна кога му туриле дизел мотор... крај на приказната... да нагласам дека ова е само мое ЛИЧНО видување...
Колку проаѓаш ти бе чоек, да не возиш такси после полноќ ? 
многу друже... ептен многу. членот смичка моментално ми е помошник и е со мене... прошлава недела (поточно 4 дена) имам извозено преку 1500 километри со него како сопатник, набашка сам без него. и ми пречи стварно... порано имав кеиф да седнам и да возам... едноставно не е битна причината каде се иде, само нек се иде зад волан... сега (последниве годинки) друг муабет се прави...