Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Мислам дека VW е доволно способен тоа убаво да го завие во маркетинг целофанче
Цитат: Simo - Carrier166 на 15 Октомври 2013, 10:43:55 amДобро е. Јас имам поминато со 1.5дци (не му ја знам ознаката) грубо околу 20км. знаеш дека „старите“ и „новите“ 1.5 дци немаат многу врска меѓу себе, освен кубикажата и произведувачот, така?
Добро е. Јас имам поминато со 1.5дци (не му ја знам ознаката) грубо околу 20км.
Цитат: Sportex на 15 Октомври 2013, 12:30:07 pmSe slagam, F1 motorite se bez turbo, problemot e so nie praime muabet za patnicki avtomobili vo nasi uslovi i toa na pat, se misli na otvoren pat. Za vo grad ne ti treba turbo, vetarot ke ti ja duva kosilicata i ke odi 40 km/h !Ти не знаеш колку е забавно и благодарно возењето на атмосферски дизелаш со фина кубикажа и нааа оолкав замаец, цврст и масивен мењач, а во мало и лесно ауто. Такви краткотрајни инстант лепешки за седиште може да пружи само огромен бензинец.
Se slagam, F1 motorite se bez turbo, problemot e so nie praime muabet za patnicki avtomobili vo nasi uslovi i toa na pat, se misli na otvoren pat. Za vo grad ne ti treba turbo, vetarot ke ti ja duva kosilicata i ke odi 40 km/h !
Ааа ок.И? Не ти влечеше? Кажи ми „не“ и вечер ќе ти дојдам у ѓорче, ќе те фатам на спиење!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Dzabe butkas masi, toa e realnosta! Motor bez turbo e isto kako zena bez cicki!Zatoa mnogu me nervira sporedba da atmo kosilica so turbo dizelash!
Toj што сака економично возење - дизелТој што сака комфорно возење - дизелТој што сака да минува многу километри - дизелТој што сака поспортско возење - дизелТој што сака да ужива во возењето - дизел