Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Ajde neka bide taka,pred ovoj vozev 1.6 vo francusko gomno,pred nego vozev 1.6 vo tojota korola ama ocigledno i toa ne e vistinski benzinec.Nekolku godini vozev benzinci i nemav namera da kupam dizel ama ete se zaebav.Sreka na forumov ima strucnjaci sto izvozele eden kup benzinci,i ustvari koj sum jas da davam bilo kakvo mislenje koga ne sum vozel Honda benzinec.Ke gledam narednoto vozilo da mi bide Honda benzin i da mu zakopam plin za da vidam sto e prava kola,da osetam i ja kako e da vrtam krugcinja okolu dizelasite.
Ти си ми најинтересен тип на форумов,кои цело време плука по дизел а купуваш и возиш дизел,плукаш по Рено заради расипливост а купи Алфа.
ЛОЛ... Што се’ не стигна да се асоцира со „корнење асфалт“...
Ако 1.5 дЦи „корне асфалт“, онда 3.0 ТДИ што праи?
Алфа барем знае на некој начин да се оддолжи за расипливоста
После спарк, се друго што има мотор изгледа дека корне асфалт
^Од брзање го усра постот, типичен дизелаш
Цитат: Simo - Carrier166 на 15 Октомври 2013, 09:52:05 amПосле спарк, се друго што има мотор изгледа дека корне асфалт И после 1.4 бензинец...
Цитат: filipv на 15 Октомври 2013, 09:54:44 amЦитат: Simo - Carrier166 на 15 Октомври 2013, 09:52:05 amПосле спарк, се друго што има мотор изгледа дека корне асфалт И после 1.4 бензинец...1.4 во хеч е исто како 1.5 дизел во CUV