aman be od tebe - ima li forum bez vas, ama ti be stvarno go otece so japancive (respekt za niv) ali ti be druze stvarno imas problem, tebe da ne te odnesat negde golf da igras - odma nintendo ce baras. DAJ OLADI i uziva vo japanecot so go vozis. iskreno prvo se registrirav pa posle koga te vidov bljak, sega uste onoj Filip i daj mitsubishi ce verglame non-stop. Aman vece
inaku ne mi smetaat ni gojdo ni filip, ama mi smeta nacinot na koj gi svacaat forumive a toa e plukanje i tocka, eve za promena da vidam nekoj da kaze ama iskreno sto go nervira kaj svojot avtomobil, nov, poloven, skap, evtin, ne e bitno, ete onaka samokriticno sogleduvanje - e takvo nesto nema da vidi covek, a koga e taka nemas objektivnost, a se sto e maksimalno subjektivno i sprotivstaveno so druga subjektivnost, diskusijata ja sveduva samo na konfrontacija, koja patem receno sama po sebe i ne e losa, ama NON-STOP, NA SEKOJ FORUM, ma ajde...
Не знам во кој момент успеа да видиш плукање од моја страна, ама алал вера...
Прво: Не си ме видел на друг форум, пошто не сум учествувал до сега на форуми;
Второ: Уживам во колата што ја возам, и тоа неколку пати го имам посочено. Далеку од тоа дека јас лично „верглам Mitsubishi“ цело време, за Филип не знам;
Трето: Имам направено самокритички осврт за Лансерот, каде што кажувам дека има слаба звучна изолација, пошто тоа е нешто што може реално на некого да му пречи и тоа паднало на муабет до сега. Мене не ми пречи, пошто измислиле луѓево регулација на гласност на радио. Те интересира друго? Мењачот е малце чуден, како зглобен е, и на некого тоа може да му пречи. Мене ми се свиѓа што е таков, пошто кога мењаш брзина, доаѓа како да пуниш метци во шаржер. Тапацирот во багажникот е тиња, и за к*р не го бива. Ама и за тоа ич не ми е гајле, пошто за тоа можат ако сакаат да се бунат торбите, и стварите што ги ставам у багажник. После 3 години, тие ми се единствени маани што можам да му ги најдам (и фабричките гуми, ама тие ги ругав до сеа во неколку наврати, па нејќам да се повторувам);
Четврто: Далу у било кој момент кажувам некоја невистина за јапонците (а богами и за другите)? Не, пошто не се расправам со невистини и глупости, туку го кажувам тоа што го знам и што (најчесто) е од лично искуство, поради мојата професија, а за тоа што не го знам, прашувам, а ако не добијам одговор, не го ни кажувам, пошто нема поента;
Петто: Имај средство за смирување на стомак при рака, пошто ако одма ти дошло „бљак“ од тоа што си видел во неколку параграфи на форумов, чуда може да ти се десат од тоа све што можеш да најдеш на интернет. Ова некако го повлекува моментот дека ти имаш проблем со нешто, а не јас, ако сум кажал нешто што е основано, и држи вода.
Ете така... Да си ми жив и здрав, и ако имаш некаков вистински начин да партиципираш во форумов, бујрум, а ако не, не туку се расфрлај со муабети кој имал проблем и кој што требало да прави.
Извинење до другите учесници и до админите за испадов, ама јеби га...