Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 21 Февруари 2011, 12:58:57 pmЦитат: zippo на 21 Јануари 2011, 13:33:43 pmЦитат: Banzai на 21 Јануари 2011, 12:43:14 pmZippo што сакаше да кажеш со постов, освен што ти сметаат Гојдо и Филип?sakam da kazam deka veruval, ne veruval slucajno citajci na sajtot na Avto Plus denes go vidov forumov i si rekov super, mi se vide kako forum vo zacetok, nesto porazlicno da receme od koli.com, i sto vidov toa i kazav, se mi se cini deka kako i na toj forum taka i ovde, lancer, cruze, lancer, cruze, lancer, cruze, .....pa uste i onoj tipon lateks li bese, sportex ili durex.. nesto slicno, i spomni li nekoj VW i ete ti go Belo dugme "PLJUNI I ZAPJEVAJ MOJA JAPONIJO, ete toa e toa да бе така е прав си...има и кондоми Sportex.....ама за твоја информација Sportex е германска фирма за производтсво на бланкови за риболовни трски.Едукација малку.... http://www.sportex.de/DE/index.htmlТоа да. Ама ти сепак си крстен по кондомите така? Шега друже шега. Не можев да одолеам
Цитат: zippo на 21 Јануари 2011, 13:33:43 pmЦитат: Banzai на 21 Јануари 2011, 12:43:14 pmZippo што сакаше да кажеш со постов, освен што ти сметаат Гојдо и Филип?sakam da kazam deka veruval, ne veruval slucajno citajci na sajtot na Avto Plus denes go vidov forumov i si rekov super, mi se vide kako forum vo zacetok, nesto porazlicno da receme od koli.com, i sto vidov toa i kazav, se mi se cini deka kako i na toj forum taka i ovde, lancer, cruze, lancer, cruze, lancer, cruze, .....pa uste i onoj tipon lateks li bese, sportex ili durex.. nesto slicno, i spomni li nekoj VW i ete ti go Belo dugme "PLJUNI I ZAPJEVAJ MOJA JAPONIJO, ete toa e toa да бе така е прав си...има и кондоми Sportex.....ама за твоја информација Sportex е германска фирма за производтсво на бланкови за риболовни трски.Едукација малку.... http://www.sportex.de/DE/index.html
Цитат: Banzai на 21 Јануари 2011, 12:43:14 pmZippo што сакаше да кажеш со постов, освен што ти сметаат Гојдо и Филип?sakam da kazam deka veruval, ne veruval slucajno citajci na sajtot na Avto Plus denes go vidov forumov i si rekov super, mi se vide kako forum vo zacetok, nesto porazlicno da receme od koli.com, i sto vidov toa i kazav, se mi se cini deka kako i na toj forum taka i ovde, lancer, cruze, lancer, cruze, lancer, cruze, .....pa uste i onoj tipon lateks li bese, sportex ili durex.. nesto slicno, i spomni li nekoj VW i ete ti go Belo dugme "PLJUNI I ZAPJEVAJ MOJA JAPONIJO, ete toa e toa
Zippo што сакаше да кажеш со постов, освен што ти сметаат Гојдо и Филип?
да го вратам муабетот малку поназад, со еден цитат:"турбо моторите на VW и не се покажуваат добро на испитувањата за расипливост и квалитет на возилата."зарем?п.с. еве сум Дени, good to be here =)
Кој, кога, зотшто и врз основа на што го тврди тоа?
реченицата е извадена од тестот на голф 6, на еден македонски сајт за коли =)