Автор Тема: Вработување  (Прочитано 662281 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Одг: Вработување
« Одговори #3900 на: 14 Декември 2019, 09:37:33 am »
Кој живее од плата ;D

Отсутен Бојан

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #3901 на: 25 Декември 2019, 17:54:50 pm »
Некој да бара возач Ц,Ц+Е кат Охрид?

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
« Одговори #3902 на: 13 Јануари 2020, 11:56:15 am »
Бараме Cisco Voice Engineer за работна позиција во Скопје.
Ако некоја има познавања од оваа област или знае некој со тој профил кој би бил заинтересиран, нека ми пише ПП.
Дополнително искуство со network route&switch и network security ќе се смета за предност.
Потпис.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3903 на: 29 Јануари 2020, 14:46:59 pm »

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #3904 на: 07 Февруари 2020, 14:51:11 pm »
Дечки, потребен е човек во Гевгелија, за потребите на Колпортер.
Работата е хонорарна, се заснова на процент од продадени весници и списанија, во најлошите зимски месеци околу 7000 - 8000, во најдобрите 11 000-13 000, што за Гевгелија е бомба за работа од 2 часа да се поминат 12 продажни места.
Се носат весници по испратница/повратница на продажните места, весниците стигаат околу 2 сабајле до 6 треба да се разделат по дуќани и да се земат старите непродадени весници по повратницата од претходниот ден, може да се пратат и сандачиња со катанци за да си оставате во нив и да не чекате отворени дуќани на рака да се остава робата, иако има 5-6 што работат 24/7, ви праќаме вирмански и готовински ф-ри и наплаќате и уплаќате во банка или праќате кај нас, болката е секојдневното станување рано, и да врне и да вее треба да се однесат весниците и да се соберат, наплата на готовиското од дуканите е ваша, вирманите ние ги бркаме, добро е што се повразуваат празници, не се носи весник само во сабота и празници, и најважно оваа работа е ДОПУНСКА, значи не може да се живее од неа али за 2-3 саати имаш бонус месечен грубо нзс 10 000 месечно, ваше е возило и гориво, или точак или пешки како сакаш битно до 6 секаде да е поделено, гаража/ магацин за складирање на весниците и оставање од наша страна да не го будиме човекот ако сме рано, иако се враќаат секој ден треба да има место каде ке ви ги истовараат нашите комбиња, ако мислите дека има потреба од повеке дукани слободно договарате соработка, зашто што повеке продавате тоа повеке има за вас, има 10% од дневни и 7% од месечни списанија.

контакт телефон 070 385 969 барајте го колегата Тони и Владо  078 426 203  од 9-16 часот

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #3905 на: 11 Февруари 2020, 17:26:57 pm »
Gevgelicani po kazina rabotat, teshko nekoj za ovaa suma da saka toa vreme da raboti.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2170
« Одговори #3906 на: 11 Февруари 2020, 22:25:00 pm »
За 160 евра да не спиеш секоја вечер...

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
« Одговори #3907 на: 04 Март 2020, 19:26:49 pm »
Дали некој од форумов има работно искуство или познава некој кој што имал работно искуство во некоја од фирмите на електроелемент, киа, волво, агс, јагуар, ленд ровер(кога беа под електроелемент)... Било какво искуство на било кој би било добредојдено особено ме интересира автомобилскиов сектор.
Исто доколку сте биле корисници на некои од нивниве сервиси какво искуство сте имале, каков впечаток за вработените.
Ако не ви е за споделување тука може и на пп да ми пишете. Фала однапред
« Последно менување: 04 Март 2020, 19:36:23 pm nikola_bb »

Отсутен Azriel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 694
« Одговори #3908 на: 04 Март 2020, 20:21:16 pm »
Дали некој од форумов има работно искуство или познава некој кој што имал работно искуство во некоја од фирмите на електроелемент, киа, волво, агс, јагуар, ленд ровер(кога беа под електроелемент)... Било какво искуство на било кој би било добредојдено особено ме интересира автомобилскиов сектор.
Исто доколку сте биле корисници на некои од нивниве сервиси какво искуство сте имале, каков впечаток за вработените.

Del od vrabotenite od AGS si otvorija svoj salon na istiot pricnip so uvezeni ubaj avtomobili :)
Seat Leon 1.4 TSI

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #3909 на: 04 Март 2020, 20:53:51 pm »

Del od vrabotenite od AGS si otvorija svoj salon na istiot pricnip so uvezeni ubaj avtomobili :)

Кој е тој салон?

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #3910 на: 04 Март 2020, 22:21:30 pm »

Еднаш таму ми сервисираа една кола, не бев задоволен од сработеното воопшто, повторно не ме гледаат.

Електроелемент за кабли и остали ствари се ок снабдени и со ок цени, само концепцијата на продавницата особено порано а и сега им е утка.

Отсутен JezuzNoChill

• Редовен
  • Пораки: 1016
« Одговори #3911 на: 04 Март 2020, 22:27:22 pm »

Како корисник од АГС/ПАЗ не ми делуваа дека се разбираат баш за коли вработените. За редовен сервис/ситници се океј и не се скапи ама за малку посериозни работи/дијагностика воопшто не ги бива.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #3912 на: 05 Март 2020, 09:37:38 am »
Хотел Неда - Галичник бара персонал, info@hotelneda.mk

Отсутен Iceman_sk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 110
« Одговори #3913 на: 05 Март 2020, 15:52:20 pm »

Како корисник од АГС/ПАЗ не ми делуваа дека се разбираат баш за коли вработените. За редовен сервис/ситници се океј и не се скапи ама за малку посериозни работи/дијагностика воопшто не ги бива.

Од искуство не е се во ред затоа и менуваат нон стоп вработени
Очите се бескорисни кога умот е слеп :)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
« Одговори #3914 на: 07 Март 2020, 22:35:10 pm »
Тапа џонсон... Ако некој бара машински инженер, слободно пишете ми.