Автор Тема: Вработување  (Прочитано 662722 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Одг: Вработување
« Одговори #3690 на: 11 Јануари 2019, 15:15:12 pm »
Момци (и девојки), се бараат сериозни луѓе за следниве позиции:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

InfoSoft Systems DOO Skopje, company specialized in system integration, provides technological consultation, implementation and support services to small, medium and large size organizations is seeking to recruit:

1.    Infrastructure and networking engineer

2.    Network security engineer

3.    Sales Assistant at the Tenders Unit

4.    System Architect (Contribute in the process of project development and implementation, by preparing key IT solutions. Provides support for complex technological systems architectures by working closely with sales managers in the process of preparation, development, implementation and evaluation of projects.

5.    Field engineer (Who will be involved in the process of project implementation at end users of new group of products CCTV).

Qualified candidates can submit their CV to the following email address HR@infosoftsystems.mk

За повеќе инфо слободно пишете. Слободно пренесете ако имате познати кои би биле заинтересирани.

Дали е ова истата фирма што имаше канцеларии во ортопедскиот центар Славеј?
Не. Сега се кај Соборна.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #3691 на: 18 Јануари 2019, 10:37:36 am »
Дечки, ако има некој заинтересиран, пишете ПП:

Потребни квалификации:
»   Искуство во IT област;
»   Познавање на data scraping и data processing;
»   Познавање од бази на податоци и визуелизација на податоци со користење на алатки за визуелизација;
»   Одржување (дополнување, промени и надградба) на веќе постоечки веб сајтови изработен во Wordpress и Joomla и одржување на сајт со имплементирана Open Data функционалност;

Ќе се смета за предност IT образование, работно искуство во граѓанскиот сектор, истражувања или визуелизација на податоци.

Работното место е со определено време, но повеќе од две години, платата почетна е околу 28000 со можност за напредување. 

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2172
« Одговори #3692 на: 18 Јануари 2019, 12:47:04 pm »
Дечки, ако има некој заинтересиран, пишете ПП:

Потребни квалификации:
»   Искуство во IT област;
»   Познавање на data scraping и data processing;
»   Познавање од бази на податоци и визуелизација на податоци со користење на алатки за визуелизација;
»   Одржување (дополнување, промени и надградба) на веќе постоечки веб сајтови изработен во Wordpress и Joomla и одржување на сајт со имплементирана Open Data функционалност;

Ќе се смета за предност IT образование, работно искуство во граѓанскиот сектор, истражувања или визуелизација на податоци.

Работното место е со определено време, но повеќе од две години, платата почетна е околу 28000 со можност за напредување. 

Имаш пп. Поздрав.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
« Одговори #3693 на: 18 Јануари 2019, 13:51:08 pm »
Некој ако има потреба од машински инженер отсек моторни возила нека пише. Имам 4 години искуство како сервисен инженер и година ипол како раководител на сервис за големи индустриски мотори(за багери, дампери...мотори од по 1200кс и 38 000ццм). Да не ја тупам на темава ако има некој потреба или знае некој на кој му треба нека прати ПП(во цв имам повеќе детали околу сертификати и тоа што знам да работам). Фала однапред

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #3694 на: 18 Јануари 2019, 15:35:00 pm »
Некој ако има потреба од машински инженер отсек моторни возила нека пише. Имам 4 години искуство како сервисен инженер и година ипол како раководител на сервис за големи индустриски мотори(за багери, дампери...мотори од по 1200кс и 38 000ццм). Да не ја тупам на темава ако има некој потреба или знае некој на кој му треба нека прати ПП(во цв имам повеќе детали околу сертификати и тоа што знам да работам). Фала однапред
.

Да си од Велес знам дека пескара вел бараа, а мислам и добри плати нудат.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Едит: пескара е не пекара, аутокоректот заебал.
« Последно менување: 18 Јануари 2019, 17:16:07 pm MAPJAH »

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
« Одговори #3695 на: 18 Јануари 2019, 17:58:39 pm »
 Од Скопје сум

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2469
« Одговори #3696 на: 22 Јануари 2019, 01:38:38 am »
Дечки, јас уште барам работа.

@AUUU јас сум информатичар. Што, како е? Заинтересиран сум за под точка 1 и 2 од постот.
Од Штип сум инаку, али би патувал ако е ОК платата...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #3697 на: 22 Јануари 2019, 09:27:59 am »
Дечки, јас уште барам работа.

@AUUU јас сум информатичар. Што, како е? Заинтересиран сум за под точка 1 и 2 од постот.
Од Штип сум инаку, али би патувал ако е ОК платата...

Пиши порака, уште се бараат луѓе. За плата, услови и сл. најдобро е да ти дадам број да се слушнеш со HR, па да договорите интервју и сл.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #3698 на: 30 Јануари 2019, 15:47:38 pm »
Људи, пак имаме отворени позиции за мрежни инженери. Пишете ПП ако е некој заинтересиран.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #3699 на: 30 Јануари 2019, 15:58:18 pm »
Каде?

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
« Одговори #3700 на: 30 Јануари 2019, 16:08:26 pm »
Hawaii

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #3701 на: 30 Јануари 2019, 18:21:38 pm »
За у странција нема ли некоја работа како електричар или шофер со Б категорија 😁,може и кај нас шофер ебаго 😁

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #3702 на: 30 Јануари 2019, 22:18:34 pm »
Prati mi CV vo pp

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #3703 на: 31 Јануари 2019, 18:19:21 pm »
Prati mi CV vo pp
Види пп 😁

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3704 на: 31 Јануари 2019, 21:44:28 pm »
ЦВ за шофер со Б категорија?! Really?! ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.