Автор Тема: Вработување  (Прочитано 661661 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Одг: Вработување
« Одговори #3615 на: 19 Јули 2018, 15:39:28 pm »
Јапонски град има недостиг од нинџи:

http://www.businessinsider.com/iga-japan-is-facing-a-ninja-shortage-2018-7

Таткааааааааааааааааааа, дај ванелата ќе се пра нинџа!

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #3616 на: 18 Август 2018, 06:55:15 am »
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #3617 на: 06 Септември 2018, 09:30:33 am »
Дечки потребни ни се работници за во машинска перална.
Работата се состои во отперување на возилата пред да влезат во машината.
Ке се работи во две смени.
Почетна плата 18000ден,нормално пријавени и се останато што си следува.
Ако знаете некој што би бил заинтересиран пренесете.
Лица за контакт
Дандо 070557488
Бушав 070230452

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3618 на: 03 Октомври 2018, 15:24:05 pm »
Со денови избегнувам да го напишам овој пост зошто никогаш не сум го сметал форумов како место за барање услуги. Арно ама, сега ми треба, па ќе побарам со надеж дека ќе добијам некаква информација за работа од вас.

Поради Х и Y причини, дојде време да се селам од дома, и сум во активна потрага по поволно живеалиште во Скопје.

Потрагата по работа не ми оди баш најдобро, за некои позиции немам искуство, додека за други сум преквалификуван. Услугата би била да ме известите доколку слушнете за работна позиција која носи достоинствени примања, со цел да не се задолжувам по легалниве лихварници за преживување. :)

Завршен економски факултет, имам неколкумесечно искуство во дигитален маркетинг, одржување социјални мрежи и креирање кампањи на истите, такви работи сум работел до сега. Би било пожелно позицијата да има опција за напредок, за да се задржи мотивираноста.

Пуштете ми ПП со линк од оглас, имејл адреса или некаков пост што можеби сум го промашил изминативе 2 недели.

П.С. Прашан е Бушав за огласот над мојов пост - местата се пополнети. :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #3619 на: 03 Октомври 2018, 15:49:18 pm »
Имаш ПП.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #3620 на: 03 Октомври 2018, 16:36:16 pm »
Некој заинтересиран за рабоа во сервис за компјутери ?

Исто и некој што се разбира од камери за надзор, за големопродажба ?

@MartinAlfista  пушти една порака и дај ЦВ.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3621 на: 03 Октомври 2018, 16:43:25 pm »
Со денови избегнувам да го напишам овој пост зошто никогаш не сум го сметал форумов како место за барање услуги. Арно ама, сега ми треба, па ќе побарам со надеж дека ќе добијам некаква информација за работа од вас.

Поради Х и Y причини, дојде време да се селам од дома, и сум во активна потрага по поволно живеалиште во Скопје.

Потрагата по работа не ми оди баш најдобро, за некои позиции немам искуство, додека за други сум преквалификуван. Услугата би била да ме известите доколку слушнете за работна позиција која носи достоинствени примања, со цел да не се задолжувам по легалниве лихварници за преживување. :)

Завршен економски факултет, имам неколкумесечно искуство во дигитален маркетинг, одржување социјални мрежи и креирање кампањи на истите, такви работи сум работел до сега. Би било пожелно позицијата да има опција за напредок, за да се задржи мотивираноста.

Пуштете ми ПП со линк од оглас, имејл адреса или некаков пост што можеби сум го промашил изминативе 2 недели.

П.С. Прашан е Бушав за огласот над мојов пост - местата се пополнети. :)
Што познавање имаш од дигитален маркетинг?

За! - да му го испушиш на цел форум

Присутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #3622 на: 03 Октомври 2018, 16:56:16 pm »

Основни што би се рекло. Content creation (пишување на содржини за блогови, фотографија, видео по нешто чепкам), branding (лого и слоган кај што работев), social media management... Во слободно време пробувам некои курсеви за SEO, SMO, ама се нема толку време и губам редослед... Дефинитивно не сум спремен за самостојна работа од одма, ама ми работи саатот и сфаќам кога некој објаснува.

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #3623 на: 03 Октомври 2018, 17:05:28 pm »

Основни што би се рекло. Content creation (пишување на содржини за блогови, фотографија, видео по нешто чепкам), branding (лого и слоган кај што работев), social media management... Во слободно време пробувам некои курсеви за SEO, SMO, ама се нема толку време и губам редослед... Дефинитивно не сум спремен за самостојна работа од одма, ама ми работи саатот и сфаќам кога некој објаснува.
Што е тоа SMO? Првпат слушам, за seo сум слушнал дека е нешто со гугл.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #3624 на: 03 Октомври 2018, 17:08:56 pm »

Што е тоа SMO? Првпат слушам, за seo сум слушнал дека е нешто со гугл.

Social Media Optimization. Ти со тоа се бавиш? Те глеам на фејсбук групата „Дигитален маркетинг форум“, често дискутираш.

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #3625 на: 03 Октомври 2018, 17:10:18 pm »
Неможе човек да се повози малку, одма ме фаќате

Присутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #3626 на: 03 Октомври 2018, 17:16:16 pm »
Порано, најјаки држави биле тие што имале највише оружје. Сега се најјаки државите со највише информации. 8)

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #3627 на: 03 Октомври 2018, 17:20:59 pm »
Да не има некој што работи во ИТ фирма, каде што би можел да се приклучам како практикант? Или познава фирма каде бараат практиканти?

Барам пракса како Фронт енд девелопер, но би работел и Бек енд со .нет технологија.

Ги следам групите за програмери, но многу слабо се објавуваат огласи за практиканти.

Може и во ПП подетални информации да ми пишите.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #3628 на: 03 Октомври 2018, 17:22:58 pm »
Да не има некој што работи во ИТ фирма, каде што би можел да се приклучам како практикант? Или познава фирма каде бараат практиканти?

Барам пракса како Фронт енд девелопер, но би работел и Бек енд со .нет технологија.

Ги следам групите за програмери, но многу слабо се објавуваат огласи за практиканти.
Пушти вo Intertec

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #3629 на: 03 Октомври 2018, 17:26:01 pm »

Пушти вo Intertec
Им имам пишано меил, имаат некоја програма за практиканти, но сеуште ме немаат исконтактирано.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!